Повезане вести
Упознајте КОШАРКАША Новака Ђоковића!
Спортске.нет 14.05.2020
Најбољи тенисер света открио занимљив снимак из своје архиве. Из дана у дан, током још увек актуелне паузе због пандемије, Новак Ђоковић налази начин да се о њему и даље пише у медијима широм света. Како због својих ставова о… »
Јелена и Стефан "натерали" Новака да одустане од пензије (видео)
Спортски журнал 14.05.2020
Мислим да је десет дана живео с тим да више никада неће играти – открила је Јелена. Пре две године Новак Ђоковић био је на прагу повлачења, повреда лакта и шестомесечна пауза представљали су велику препреку. Шта се збивало… »
Ђоковић пролазио кроз кризу после операције лакта: Новак хтео да напусти тенис пре две године
Вечерње новости 14.05.2020
Рекао ми је: "Прекидам. Изгубио сам у Мајамију, то је био тежак ударац." Окупио је све нас и поручио: "Другари, завршио сам." Била сам збуњена - открила је Јелена Ђоковић. ЈЕЛЕНА Ђоковић је у разговори са Грејемом Бесинџером… »
Јелена открила невероватне детаље, Новак је већ једном оставио тенис!
Спортске.нет 14.05.2020
Било је то 2018. године. Новак Ђоковић је, баш као и сваки спортиста на свету, имао своје падове, а један од њих је био 2018. године након пораза у Мајамију у првом колу. "Рекао ми је да одустаје. Изгубио је у Мајамију, био је… »
"Новак је рекао да је завршио с тенисом, плакали смо"
Н1 Инфо 14.05.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић саопштио је продици да завршава каријеру после тешког пораза у Мајамију пре две године, открила је његова супруга Јелена. Ђоковић се 2018. године враћао такмичењима после операције лакта. На… »
Када је Новак Ђоковић "отишао у пензију" на 10 дана: Сви смо плакали...
Мондо 14.05.2020
Детаље приче открила је његова супруга. Детаље приче открила је његова супруга. Новак Ђоковић је освојио 17 грен слем трофеја у каријери и налази се на само три корака иза Роџера Федерера. Пет од тих 17 слемова освојио је од… »
Новак Ђоковић се тајно пензионисао! Јелена Ђоковић открила шокантну тајну: Дошао је и рекао нам 'завршио сам!'
Спортал блиц 14.05.2020
Новак Ђоковић је био у тениској пензији. За коју малтене нико на свету није знао. Ово шокантно откриће тек сада је постало познато јавности, а испоставило се да је "бели спорт" напустио 2018. године. И то на кратко. Грејем… »
Јелена: Новак је био у пензији – десет дана
Нова 14.05.2020
Супруга Новака Ђоковића је навела да је он 2018. године завршио своју професионалну каријеру - на десет дана. Јелена Ђоковић се присетила момента у ком је Новак морао да оде на операцију лакта и да проведе шест месеци на паузи… »
Вести дана »

Тудор извадио Влаховића, Јувентус одмах кикснуо: Без Србина у нападу никога не могу да победе
Мондо пре 28 минутајош 32 повезане

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 39 минутајош 32 повезане

"Узми рачун и победи": Извучени добитници у новом кругу наградне игре
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 22 повезане

Радоњићу само 38 секунди довољно за гол, Партизан баца све карте у напад ВИДЕО
Нова пре 4 минутајош 59 повезаних

УЖИВО: Звезда има предност, Радоњић погодио после 38 секунди
Спорт клуб пре 4 минутајош 67 повезаних