Повезане вести

Упознајте КОШАРКАША Новака Ђоковића!

Упознајте КОШАРКАША Новака Ђоковића!

Спортске.нет 14.05.2020
Најбољи тенисер света открио занимљив снимак из своје архиве. Из дана у дан, током још увек актуелне паузе због пандемије, Новак Ђоковић налази начин да се о њему и даље пише у медијима широм света. Како због својих ставова о… »
Јелена и Стефан "натерали" Новака да одустане од пензије (видео)

Јелена и Стефан "натерали" Новака да одустане од пензије (видео)

Спортски журнал 14.05.2020
Мислим да је десет дана живео с тим да више никада неће играти – открила је Јелена. Пре две године Новак Ђоковић био је на прагу повлачења, повреда лакта и шестомесечна пауза представљали су велику препреку. Шта се збивало… »
Ђоковић пролазио кроз кризу после операције лакта: Новак хтео да напусти тенис пре две године

Ђоковић пролазио кроз кризу после операције лакта: Новак хтео да напусти тенис пре две године

Вечерње новости 14.05.2020
Рекао ми је: "Прекидам. Изгубио сам у Мајамију, то је био тежак ударац." Окупио је све нас и поручио: "Другари, завршио сам." Била сам збуњена - открила је Јелена Ђоковић. ЈЕЛЕНА Ђоковић је у разговори са Грејемом Бесинџером… »
Јелена открила невероватне детаље, Новак је већ једном оставио тенис!

Јелена открила невероватне детаље, Новак је већ једном оставио тенис!

Спортске.нет 14.05.2020
Било је то 2018. године. Новак Ђоковић је, баш као и сваки спортиста на свету, имао своје падове, а један од њих је био 2018. године након пораза у Мајамију у првом колу. "Рекао ми је да одустаје. Изгубио је у Мајамију, био је… »
"Новак је рекао да је завршио с тенисом, плакали смо"

"Новак је рекао да је завршио с тенисом, плакали смо"

Н1 Инфо 14.05.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић саопштио је продици да завршава каријеру после тешког пораза у Мајамију пре две године, открила је његова супруга Јелена. Ђоковић се 2018. године враћао такмичењима после операције лакта. На… »
Када је Новак Ђоковић "отишао у пензију" на 10 дана: Сви смо плакали...

Када је Новак Ђоковић "отишао у пензију" на 10 дана: Сви смо плакали...

Мондо 14.05.2020
Детаље приче открила је његова супруга. Детаље приче открила је његова супруга. Новак Ђоковић је освојио 17 грен слем трофеја у каријери и налази се на само три корака иза Роџера Федерера. Пет од тих 17 слемова освојио је од… »
Новак Ђоковић се тајно пензионисао! Јелена Ђоковић открила шокантну тајну: Дошао је и рекао нам 'завршио сам!'

Новак Ђоковић се тајно пензионисао! Јелена Ђоковић открила шокантну тајну: Дошао је и рекао нам 'завршио сам!'

Спортал блиц 14.05.2020
Новак Ђоковић је био у тениској пензији. За коју малтене нико на свету није знао. Ово шокантно откриће тек сада је постало познато јавности, а испоставило се да је "бели спорт" напустио 2018. године. И то на кратко. Грејем… »
Јелена: Новак је био у пензији – десет дана

Јелена: Новак је био у пензији – десет дана

Нова 14.05.2020
Супруга Новака Ђоковића је навела да је он 2018. године завршио своју професионалну каријеру - на десет дана. Јелена Ђоковић се присетила момента у ком је Новак морао да оде на операцију лакта и да проведе шест месеци на паузи… »

Вести дана »