Povezane vesti
EKSKLUZIVNO Brat uhapšenog vladike Joanikija: Sledi još gori scenario...
Sputnik 14.05.2020
Ne daju mi ni da se čujem sa svojim bratom, jer je njemu prilikom hapšenja telefon oduzet. Nisam u mogućnosti ni da ga posetim, ali mu je osnovne stvari u pritvor odnelo sveštenstvo, kaže za Sputnjik književnik Milutin Mićović, brat pritvorenog… »
Brat uhapšenog vladike Joanikija: Sledi još gori scenario…
Vesti online 14.05.2020
„Ne daju mi ni da se čujem sa svojim bratom, jer je njemu prilikom hapšenja telefon oduzet. Nisam u mogućnosti ni da ga posetim ali mu je osnovne stvari u pritvor odnelo sveštenstvo“, kaže za Sputnjik književnik Milutin Mićović, brat… »
Oglasio se brat uhapšenog vladike: Ne daju mi ni da ga pozovem, najgori scenario tek dolazi (video)
Srbija danas 14.05.2020
Mićović smatra da je došlo je do najgrubljeg vida pritiska državnih vlasti na budimljansko-nikšićku eparhiju i srpsku crkvu u Crnoj Gori. Ne daju mi ni da se čujem sa svojim bratom, jer je njemu prilikom hapšenja telefon oduzet. Nisam u… »
Oglasio se brat uhapšenog vladike Joanikija: Ne daju mi ni da se čujem sa svojim bratom! Očekujem još gori scenario
Kurir 14.05.2020
Ne daju mi ni da se čujem sa svojim bratom, jer je njemu prilikom hapšenja telefon oduzet. Nisam u mogućnosti ni da ga posetim ali mu je osnovne stvari u pritvor odnelo sveštenstvo, kaže za Sputnjik književnik Milutin Mićović, brat pritvorenog… »
Brat uhapšenog vladike Joanikija: Privedeni kao da su najteži kriminalci, sledi još gori scenario
Večernje novosti 14.05.2020
Mićović smatra da je došlo do najgrubljeg vida pritiska državnih vlasti na budimljansko-nikšićku eparhiju i srpsku crkvu u Crnoj Gori. Ne daju mi ni da se čujem sa svojim bratom, jer je njemu prilikom hapšenja telefon oduzet. Nisam u mogućnosti… »
Vesti dana »
I rezidencija Kamale Haris u zoni evakuacije zbog požara u Los Anđelesu: "Moje srce je uz sve pogođene"
Telegraf pre 45 minutajoš 30 povezanih
Saobraćajna policija izvukla iz auta čoveka toliko pijanog da je čudo kako je i ušao u kola
Danas pre 57 minutajoš 13 povezanih
Rhmz izdao najnovije upozorenje: U naredna 2 sata ovi delovi Srbije na udaru opasne pojave
Blic pre 44 minutajoš 11 povezanih
Analiza iz Nemačke: Srbija je najbliži saveznik Rusije u Evropi, korupcija sveprisutna
Beta pre 2 satajoš 7 povezanih