Povezane vesti
EKSKLUZIVNO Brat uhapšenog vladike Joanikija: Sledi još gori scenario...
Sputnik 14.05.2020
Ne daju mi ni da se čujem sa svojim bratom, jer je njemu prilikom hapšenja telefon oduzet. Nisam u mogućnosti ni da ga posetim, ali mu je osnovne stvari u pritvor odnelo sveštenstvo, kaže za Sputnjik književnik Milutin Mićović, brat pritvorenog vladike… »
Brat uhapšenog vladike Joanikija: Sledi još gori scenario…
Vesti online 14.05.2020
„Ne daju mi ni da se čujem sa svojim bratom, jer je njemu prilikom hapšenja telefon oduzet. Nisam u mogućnosti ni da ga posetim ali mu je osnovne stvari u pritvor odnelo sveštenstvo“, kaže za Sputnjik književnik Milutin Mićović, brat pritvorenog… »
Oglasio se brat uhapšenog vladike: Ne daju mi ni da ga pozovem, najgori scenario tek dolazi (video)
Srbija danas 14.05.2020
Mićović smatra da je došlo je do najgrubljeg vida pritiska državnih vlasti na budimljansko-nikšićku eparhiju i srpsku crkvu u Crnoj Gori. Ne daju mi ni da se čujem sa svojim bratom, jer je njemu prilikom hapšenja telefon oduzet. Nisam u mogućnosti ni… »
Oglasio se brat uhapšenog vladike Joanikija: Ne daju mi ni da se čujem sa svojim bratom! Očekujem još gori scenario
Kurir 14.05.2020
Ne daju mi ni da se čujem sa svojim bratom, jer je njemu prilikom hapšenja telefon oduzet. Nisam u mogućnosti ni da ga posetim ali mu je osnovne stvari u pritvor odnelo sveštenstvo, kaže za Sputnjik književnik Milutin Mićović, brat pritvorenog vladike… »
Brat uhapšenog vladike Joanikija: Privedeni kao da su najteži kriminalci, sledi još gori scenario
Večernje novosti 14.05.2020
Mićović smatra da je došlo do najgrubljeg vida pritiska državnih vlasti na budimljansko-nikšićku eparhiju i srpsku crkvu u Crnoj Gori. Ne daju mi ni da se čujem sa svojim bratom, jer je njemu prilikom hapšenja telefon oduzet. Nisam u mogućnosti ni da ga… »
Vesti dana »
Dramatične vesti iz Španije! Drastično skočio broj mrtvih u sudaru vozova, prizori sa lica mesta lede krv, oglasio se ministar: "Ovo je čudno" (foto, video)
Blic pre 38 minutajoš 58 povezanih
Policija poziva na opreznu vožnju zbog početka školske godine
Jug press pre 8 minutajoš 28 povezanih
Tramp: Danska nije uspela da ukloni rusku pretnju sa Grenlanda, sada će to biti učinjeno
Beta pre 3 minutajoš 46 povezanih
Đoković - Martinez, uživo: Novak kreće u pohod na 25. grend slem trofej
Mondo pre 8 minutajoš 29 povezanih