Повезане вести

Драматичан апел митрополита амфилохија миловом режиму: Судите мени, ослободите Јоаникија! (видео)

Драматичан апел митрополита амфилохија миловом режиму: Судите мени, ослободите Јоаникија! (видео)

Курир 14.05.2020
Молимо оне који су на власти да под хитно ослободе невиног епископа Јоаникија и његове свештенике. Ако треба неко да буде хапшен и суђен, нека то да буде митрополит црногорско-приморски, наследник Светог Петра Цетињског… »
Шок - Амфилохије тражи да њега хапсе

Шок - Амфилохије тражи да њега хапсе

Ало 14.05.2020
- Ја сам спреман да изађем на суд и да, ако треба, будем и осуђен и пет, и десет година, и колико год треба… - наводи Амфилохије. упутио је и свештеника поруку којом тражи да они буду ослобођени. - За празник Светог Василија… »
Амфилохије: Ако неко треба да буде ухапшен, онда сам то ја

Нови магазин 14.05.2020
Митрополит црногорско-приморски Амфилохије замолио је данас власти да ослободе епископа Јоаникија и његове свештенике који су у затвору због кршења мера на сузбијању ширења епидемије коронавируса. Амфилохије је казао да ако… »
Амфилохије: Ако неко треба да буде хапшен, нека то будем ја

Амфилохије: Ако неко треба да буде хапшен, нека то будем ја

Н1 Инфо 14.05.2020
Митрополит црногорско-приморски Амфилохије замолио је власти да ослободе епископа Јоаникија и његове свештенике који су у затвору због кршења мера на сузбијању ширења епидемије коронавируса. Амфилохије је казао да ако неко… »
Амфилохије: Молим све да сачувамо мир, ако треба некоме да се суди нека то будем ја

Амфилохије: Молим све да сачувамо мир, ако треба некоме да се суди нека то будем ја

РТС 14.05.2020
Митрополит црногорско-приморски Амфилохије позвао је на повратак братској слози. Уз захтев за ослобађање епископа Јоаникија и свештеника, поручио је да ухапсе њега и да, ако је крив, суде њему. Митрополит Амфилохије је рекао… »
Амфилохије: Моја молба да се сви заједно потрудимо - да се прекину деобе и сукобљавања

Амфилохије: Моја молба да се сви заједно потрудимо - да се прекину деобе и сукобљавања

РТВ 14.05.2020
ПОДГОРИЦА - Митрополит црногорско приморски Амфилохије позвао је данас све у Црној Гори на мир и ослобађање владике Јоаникија, свештеника и грађана. "Ако неко треба за нешто да одговара, онда сам то ја", казао је Амфилохије… »
Судите мени, ослободите Јоаникија: Порука митрополита Амфилохија црногорским властима /видео/

Судите мени, ослободите Јоаникија: Порука митрополита Амфилохија црногорским властима /видео/

Спутник 14.05.2020
Молимо оне који су на власти да под хитно ослободе невиног епископа Јоаникија и његове свештенике. Ако треба неко да буде хапшен и суђен, нека то да буде митрополит црногорско-приморски, наследник Светог Петра Цетињског… »
Порука митрополита црногорско-приморског Амфилохија (видео)

Порука митрополита црногорско-приморског Амфилохија (видео)

Вечерње новости 14.05.2020
Митрополит црногорско-приморски Амфилохије упутио јаку поруку верницима и грађанимаа поводом актуелне ситуације у црној Гори. - За празник Светог Василија Острошког,слава му и милост, обратио сам се народу од ћивота Светог… »
Порука Амфилохија: Ако неко треба да буде ухапшен – то сам ја

Порука Амфилохија: Ако неко треба да буде ухапшен – то сам ја

Вести онлине 14.05.2020
„Молимо оне који су на власти да под хитно ослободе невиног епископа Јоаникија и његове свештенике. Ако треба неко да буде хапшен и суђен, нека то да буде митрополит црногорско-приморски, наследник Светог Петра Цетињског“… »
Амфилохије: Ако неко треба да одговара и да буде ухапшен онда сам то ја

Мондо 14.05.2020
Митрополит црногорско-приморски Амфилохије замолио је власти да ослободе Јоаникија и његове свештенике који су у затвору. Позива на помирење, братску слогу. "Ако треба неком да се суди - онда судите мени. И позивам и власт и… »

Нова 14.05.2020
"Ако неко има да одговара за нешто, ја молим оне који су на власти – ја ћу то и написати у писму господи председнику и премијеру ових дана – да одговарам ја. И ако треба неко да буде хапшен и суђен, нека то да буде Митрополит… »
Ухапсите мене, ослободите Јоаникија! Амфилохије се обратио милогорцима, мора се спречити крвопролиће

Ухапсите мене, ослободите Јоаникија! Амфилохије се обратио милогорцима, мора се спречити крвопролиће

Србија данас 14.05.2020
Његове речи преносимо у целости. Митрополит црногорско-приморски Амфилохије замолио је власти да ослободе Јоаникија и његове свештенике који су у затвору. Амфилохије је рекао да ако неко треба да одговара и да буде ухапшен онда… »

Вечерње новости 14.05.2020
Митрополит црногорско-приморски Амфилохије замолио је власти да ослободе Јоаникија и његове свештенике који су у затвору. Амфихлохије је казао да ако неко треба да одговара и да буде ухапшен онда је то он . Амфилохијеву поруку… »

Вести дана »