Povezane vesti
Dramatičan apel mitropolita amfilohija milovom režimu: Sudite meni, oslobodite Joanikija! (video)
Kurir 14.05.2020
Molimo one koji su na vlasti da pod hitno oslobode nevinog episkopa Joanikija i njegove sveštenike. Ako treba neko da bude hapšen i suđen, neka to da bude mitropolit crnogorsko-primorski, naslednik Svetog Petra Cetinjskog, poručio je crnogorskim vlastima… »
Šok - Amfilohije traži da njega hapse
Alo 14.05.2020
- Ja sam spreman da izađem na sud i da, ako treba, budem i osuđen i pet, i deset godina, i koliko god treba… - navodi Amfilohije. uputio je i sveštenika poruku kojom traži da oni budu oslobođeni. - Za praznik Svetog Vasilija Ostroškog, slava mu i milost… »
Amfilohije: Ako neko treba da bude uhapšen, onda sam to ja
Novi magazin 14.05.2020
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije zamolio je danas vlasti da oslobode episkopa Joanikija i njegove sveštenike koji su u zatvoru zbog kršenja mera na suzbijanju širenja epidemije koronavirusa. Amfilohije je kazao da ako neko treba da odgovara i… »
Amfilohije: Ako neko treba da bude hapšen, neka to budem ja
N1 Info 14.05.2020
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije zamolio je vlasti da oslobode episkopa Joanikija i njegove sveštenike koji su u zatvoru zbog kršenja mera na suzbijanju širenja epidemije koronavirusa. Amfilohije je kazao da ako neko treba da odgovara i da bude… »
Amfilohije: Molim sve da sačuvamo mir, ako treba nekome da se sudi neka to budem ja
RTS 14.05.2020
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije pozvao je na povratak bratskoj slozi. Uz zahtev za oslobađanje episkopa Joanikija i sveštenika, poručio je da uhapse njega i da, ako je kriv, sude njemu. Mitropolit Amfilohije je rekao da se za praznik Svetog… »
Amfilohije: Moja molba da se svi zajedno potrudimo - da se prekinu deobe i sukobljavanja
RTV 14.05.2020
PODGORICA - Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije pozvao je danas sve u Crnoj Gori na mir i oslobađanje vladike Joanikija, sveštenika i građana. "Ako neko treba za nešto da odgovara, onda sam to ja", kazao je Amfilohije, dodajući da poziv na mir ne… »
Sudite meni, oslobodite Joanikija: Poruka mitropolita Amfilohija crnogorskim vlastima /video/
Sputnik 14.05.2020
Molimo one koji su na vlasti da pod hitno oslobode nevinog episkopa Joanikija i njegove sveštenike. Ako treba neko da bude hapšen i suđen, neka to da bude mitropolit crnogorsko-primorski, naslednik Svetog Petra Cetinjskog, poručio je crnogorskim vlastima… »
Poruka mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija (video)
Večernje novosti 14.05.2020
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije uputio jaku poruku vernicima i građanimaa povodom aktuelne situacije u crnoj Gori. - Za praznik Svetog Vasilija Ostroškog,slava mu i milost, obratio sam se narodu od ćivota Svetog Vasilija, obratio sam se istog… »
Poruka Amfilohija: Ako neko treba da bude uhapšen – to sam ja
Vesti online 14.05.2020
„Molimo one koji su na vlasti da pod hitno oslobode nevinog episkopa Joanikija i njegove sveštenike. Ako treba neko da bude hapšen i suđen, neka to da bude mitropolit crnogorsko-primorski, naslednik Svetog Petra Cetinjskog“, poručio je crnogorskim… »
Amfilohije: Ako neko treba da odgovara i da bude uhapšen onda sam to ja
Mondo 14.05.2020
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije zamolio je vlasti da oslobode Joanikija i njegove sveštenike koji su u zatvoru. Poziva na pomirenje, bratsku slogu. "Ako treba nekom da se sudi - onda sudite meni. I pozivam i vlast i narod na mir". Mitropolit… »
Amfilohije: Ako neko treba da bude uhapšen, onda sam to ja
Nova 14.05.2020
"Ako neko ima da odgovara za nešto, ja molim one koji su na vlasti – ja ću to i napisati u pismu gospodi predsedniku i premijeru ovih dana – da odgovaram ja. I ako treba neko da bude hapšen i suđen, neka to da bude Mitropolit crnogorsko-primorski… »
Uhapsite mene, oslobodite Joanikija! Amfilohije se obratio milogorcima, mora se sprečiti krvoproliće
Srbija danas 14.05.2020
Njegove reči prenosimo u celosti. Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije zamolio je vlasti da oslobode Joanikija i njegove sveštenike koji su u zatvoru. Amfilohije je rekao da ako neko treba da odgovara i da bude uhapšen onda je to on. Amfilohijevu… »
Amfilohije: Ako neko treba da odgovara i da bude uhapšen onda sam to ja
Večernje novosti 14.05.2020
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije zamolio je vlasti da oslobode Joanikija i njegove sveštenike koji su u zatvoru. Amfihlohije je kazao da ako neko treba da odgovara i da bude uhapšen onda je to on . Amfilohijevu poruku prenosimo integralno. Za… »
Vesti dana »
Drastična kriza hrane u Libanu: Izraelski napadi ometaju dostavljanje, UN upozorava da je 45 miliona ugroženo
Večernje novosti pre 50 minutajoš 55 povezanih
"Sačekali su nas ljudi koji su izašli iz kombija sa natpisom 'Srbija pobeđuje'": Andrej je jedan od napadnutih aktivista u Resniku, za Nova.rs otkriva šta se dešavalo sinoć
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
Alarmantan izveštaj o slobodi medija: Srbija najgora u regionu, Vučić označen kao „medijski predator“, SAD pale na 64. mesto
Nova pre 8 satijoš 20 povezanih
Borkovac spreman za prvomajski uranak, komunalci apeluju na oprez prilikom paljenja vatre
Dnevnik pre 2 satajoš 29 povezanih
Taj film Evropa neće gledati: Americi ne pada napamet da krene sa Nemcima u pohod na Istok
Sputnik pre 50 minutajoš 26 povezanih