Повезане вести

Саного спреман да покаже да Звезда није погрешила што га је довела

Саного спреман да покаже да Звезда није погрешила што га је довела

Вести онлине 14.05.2020
Фудбалер из Обале Слоноваче Секу Саного, који је зимус стигао у Црвену звезду и брзо се повредио, сада је спреман и једва чека да заигра у црвено-белом дресу. – Морам да кажем да се јако лепо осећам у Црвеној звезди, имам… »
Саного: Звезда прави избор, враћам се још јачи

Саного: Звезда прави избор, враћам се још јачи

Нова 14.05.2020
Опорављени фудбалер Црвене звезде Секу Саного, који је на "Маракану" стигао из Јанг Бојса, поручио је да је задовољан избором клуба и да једва чека утакмице. “Почетак је свима тежак, с обзиром на паузу, али полако улазимо у… »
Саного: Сви знају за Звезду, част ми је

Саного: Сви знају за Звезду, част ми је

Н1 Инфо 14.05.2020
Фудбалер Црвене звезде Секу Саного каже да се изузетно лепо осећа у редовима црвено-белих и да му је част што је део тако великог клуба. Везиста из Обале Слоноваче зимус је дошао на Маракану, али због повреде још није дебитовао… »
Саного: Лепо се осећам у Звезди, цела фудбалска Европа зна за овај клуб

Саного: Лепо се осећам у Звезди, цела фудбалска Европа зна за овај клуб

Вечерње новости 14.05.2020
Звезда има много добрих играча и мислим да не би требало да буде никаквих проблема у будућности - поручује Саного. Опорављени фудбалер Црвене звезде Секу Саного рекао је данас да се лепо осећа у клубу и да верује да је дошао у… »
Саного: Ништа не може да поремети наш шампионски пут, уверио сам се колико добру публику имамо!

Саного: Ништа не може да поремети наш шампионски пут, уверио сам се колико добру публику имамо!

Хот спорт 14.05.2020
Опорављени везиста Секу Саного, за кога звездаши очекују да буде прави покретач црвено-белог тима, од почетка рада подно севера Маракане вредно тренира како би био што спремнији за наставак сезоне. Момак из Обале Слоноваче не… »
Саного се опоравио и дао обећање звездашима

Саного се опоравио и дао обећање звездашима

Моззарт спорт 14.05.2020
„Пун сам самопоуздања“, поручио везиста из Обале Слоноваче. Оправљени везиста Секу Саного, за кога звездаши очекују да буде прави покретач црвено-белог тима, од почетка рада подно севера Маракане вредно тренира како би био што… »

Вести дана »