Повезане вести
Испред Цркве Светог Марка: Скуп подршке Српској православној цркви у Црној Гори
Нови магазин 14.05.2020
Испред Цркве Светог Марка одржан је вечерас скуп подршке епископу будимљанско-никшићком Јоаникију и свештенству Српске православне цркве (СПЦ) у Црној Гори под називом "Свећа за слободу". Скуп је организовао клуб студената… »
Испред Цркве Светог Марка: Скуп подршке Српској православној цркви у Црној Гори
Курир 14.05.2020
БЕОГРАД -Неколико десетина људи окупило се на скупу подршке епископу Јоаникију и свештенству СПЦ у Црној Гори испред Цркве Светог Марка у Београду који је организовао Клуб студената Правног факултета и још неколико студентских… »
Амфилохије: Ако неко треба да буде ухапшен, онда сам то ја
Данас 14.05.2020
Митрополит црногорско-приморски Амфилохије замолио је данас власти да ослободе епископа Јоаникија и његове свештенике који су у затвору због кршења мера на сузбијању ширења епидемије корона вируса. Премијер Црне Горе Душко… »
Мандић: Ако Јоаникија пошаљете у Спуж спремите униформе
Дневник 14.05.2020
ПОДГОРИЦА: Један од лидера опозиционог Демократског фронта Андрија Мандић запретио је да, уколико епископ будимљанско-никшићки Јоаникије буде послат у затвор у Спужу, неће у име тог фронта имати никакву обавезу према обећању… »
Ухапсите мене, ослободите Јоаникија: Митрополит Амфилохије се обратио милогорцима, мора се спречити крвопролиће!
Правда 14.05.2020
Митрополит црногорско-приморски Амфилохије замолио је власти да ослободе Јоаникија и његове свештенике који су у затвору. Амфилохије је рекао да ако неко треба да одговара и да буде ухапшен онда је то он, преносе Вијести… »
Амфилохије: Моја молба и захтев да се сви заједно потрудимо
Дневник 14.05.2020
ПОДГОРИЦА: Митрополит црногорско приморски Амфилохије позвао је данас све у Црној Гори на мир и ослобађање владике Јоаникија, свештеника и грађана. "Ако неко треба за нешто да одговара, онда сам то ја", казао је Амфилохије… »
Мандић запретио: Ако Јоаникије оде у затвор, спремите униформе! (видео)
Мондо 14.05.2020
Један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић запретио је да уколико епископ будимљанско-никшићки Јоаникије буде послат у затвор у Спужу, могу да избију грађански сукоби у Црној Гори. "Заборавићемо на реч дату митрополиту… »
Мандић: Ако Јоаникија пошаљете у Спуж, спремите униформе
Нова 14.05.2020
Један од лидера црногорског Демократског фронта Андрија Мандић запретио је да уколико епископ будимљанско-никшићки Јоаникије буде послат у затвор у Спужу, неће у име Демократског фронта имати никакву обавезу у односу на обећања… »
Облачимо униформе ако јоаникија пошаљу у спуж! Мандић упозорава - Срби неће толерисати бруталне нападе
Србија данас 14.05.2020
Он има информацију да ће епископ бити пребачен у Истражни затвор. Један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић запретио је да уколико епископ будимљанско-никшићки Јоаникије буде послат у затвор у Спужу, неће у име… »
Кривичне пријаве против лидера црногорског Демократског фронта због позивања на отпор
Данас 13.05.2020
Полиција Црне Горе је данас саопштила да је поднела кривичне пријаве против три посланика опозиционог Демократског фронта, због сумње да су извршили кривично дело позивање на отпор. Један од лидера Демократског фронта Андрија… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 49 минутајош 24 повезане
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 21 минутајош 11 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 6 сатијош 3 повезане
Огласила се НБС: Предузете мере за додатну стабилност курса динара и евра у мењачницама
Блиц пре 1 сатјош 27 повезаних