Повезане вести

Трумп не жели разговарати са КСијем

Трумп не жели разговарати са КСијем

Ал Јазеера 14.05.2020
ʽВеома сам разочаран Кином. Нису смјели дозволити да се вирус прошириʼ, рекао је амерички предсједник. Амерички предсједник Доналд Трумп признао је да је веома разочаран Кином због тога што није сузбила епидемију корона вируса и… »
Трамп запретио: Прекинућемо потпуно односе са Кином!

Трамп запретио: Прекинућемо потпуно односе са Кином!

Вести онлине 14.05.2020
Сједињене Америчке Државе могле би у потпуности да прекину односе са Кином због ситуације са коронавирусом, изјавио је амерички председник Доналд Трамп у интервјуу за „Фокс њуз“. На питање водитеља да прокоментарише предлог… »
Трамп грми на Кину: Имам добар однос са Си Ђинпингом, али сад не желим да разговарам са њим! (видео)

Трамп грми на Кину: Имам добар однос са Си Ђинпингом, али сад не желим да разговарам са њим! (видео)

Правда 14.05.2020
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је веома разочаран Кином због тога што није сузбила епидемију корона вируса и да у овом тренутку не жели да комуницира са кинеским председником Си Ђинпингом. "Веома сам разочаран… »
"Веома сам разочаран": Трамп: Нећу да разговарам са Си Ђинпингом

"Веома сам разочаран": Трамп: Нећу да разговарам са Си Ђинпингом

Блиц 14.05.2020
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да је веома разочаран Кином због тога што није сузбила епидемију корона вируса и да у овом тренутку не режели да комуницира са кинеским председником Си Ðинпингом. - Веома сам… »
Трамп: За сада не желим да разговарам са Си Ђинпингом

Нова 14.05.2020
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да "за сада" не жели да разговара са кинеским колегом Си Ђинпингом јер је "врло разочаран" понашањем кинеских власти према епидемији коронавируса. “Имам одличне односе (с њим), али за… »
Трамп рекао да не жели да разговара са кинеским председником

Трамп рекао да не жели да разговара са кинеским председником

Нови магазин 14.05.2020
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да "за сада" не жели да разговара са кинеским колегом Си Ђинпингом јер је "врло разочаран" понашањем кинеских власти према епидемији коронавируса. "Имам одличне односе (с њим)… »

Н1 Инфо 14.05.2020
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да "за сада" не жели да разговара са кинеским колегом Си Ђинпингом јер је "врло разочаран" понашањем кинеских власти према епидемији коронавируса. "Имам одличне односе (с њим), али за… »

Вести дана »