Повезане вести
Црна гора и никшић славе: Пуштен владика Јоаникије, хиљаде верника га дочекало!
Курир 15.05.2020
00. 44 - После пуштања на слободу владика Јоаникије је дошао код окупљених грађана испред зграде тужилаштва, који су га поздравили речима "живео владика", "недамо светиње"'. Владика је рекао да је њихова подршка израз љубави… »
Епископ СПЦ Јоаникије и осам свештеника пуштени на слободу
Слободна Европа 15.05.2020
Епископ Српске православне цркве (СПЦ) Јоаникије и осам свештеника пуштени су око поноћи између 15. и 16. маја, из притвора да се бране са слободе, саопштио је руководилац Основног државног тужилаштва у Никшићу Стево Шекарић… »
Ово је доказ! Владика Јоаникије невино оптужен, Милов режим прогони СПЦ (видео)
Правда 15.05.2020
На дан Светог Василија Острошког Владика Јоаникије је, са још 8 свештеника, лишен слободе под оптужбама да су учествовали у организовању литије у којој је учествовало више хиљада Никшићана, те тако угрозили јавно здравље. Овај… »
На магистрали војне и полицијске патроле: Напетост у Црној Гори пред привођење епископа Јоаникија судији у Никшићу (фото)
Вечерње новости 15.05.2020
На магистрали између Никшића и Подгорице снимљене су полцијске и војне патроле, с тим што јаке полицијске снаге контролишу сваки аутомобил који иде од Подгорице према том граду. На магистрали између Никшића и Подгорице снимљене… »
Подршка владики Јоаникију и свештенству: Хиљаде грађана испред суда у Никшићу, стигао и Амфилохије (фото/ видео)
Вечерње новости 15.05.2020
Испред Основног суда у Никшићу окупили су се грађани у знак подршке ухапшеном епископу Јоаникију и свештенству СПЦ. Испред Основног суда у Никшићу окупили су се грађани у знак подршке ухапшеном епископу Јоаникију и свештенству… »
Амфилохије испред Суда у Никшићу: Ја сам главни кривац
Нова 15.05.2020
Митрополит црногорско приморски Амфилохије изјавио је данас испред зграде Суда у Никшићу да је дошао да затражи опрост од Јоаникија, јер себе сматра кривцем због тога што је владика будимљанско-никшићки у притвору.… »
Владика Јоаникије невино оптужен, Милов режим прогони СПЦ (видео)
Ало 15.05.2020
Надајмо се да ће црногорско правосуђе одустати од бесмисленог прогона СПЦ. На дан Светог Василија Острошког под оптужбама да су учествовали у организовању литије у којој је учествовало више хиљада Никшићана, те тако угрозили… »
Амфилохије: Пустите свештенике, ја сам крив
Н1 Инфо 15.05.2020
Ако је неко крив за ту литију, крив сам ја, изјавио је митрополит црногорско-приморски Амфилохије, обрачајући се окупљеним грађанима испред Основног суда у Никшићу. Он је замолио да епископ будимљанско-никшићки Јоаникије и… »
Амфилохије: Власт Црне Горе позива на грађански рат
Нови магазин 15.05.2020
Митрополит Црногорско-приморски Српске православне цркве, Амфилохије, оценио је данас да власт Црне Горе "позива на грађански рат". Митрополит је поновио да је требало да он буде "утамничен", уместо епископа Јоаникија задржаног у… »
Амфилохије: Власт хапшењем Јоаникија и свештенства припрема грађански рат
Политика 15.05.2020
Архиепископ цетињски и митрополит црногорско приморски Амфилохије изјавио је данас испред зграде Суда у Никшићу да је дошао да затражи опрост од Јоаникија, јер себе сматра кривцем због тога што је владика будимљанско-никшићки у… »
"Крив сам! Молим власт да не чини то... Започеће грађански рат!"
Ало 15.05.2020
Поручио је државним органима да одмах ослободе Јоаникија и свештенике, "ако мисле на будућност своје Црне Горе, на јединство и слогу народа". Архиепископ цетињски и митрополит црногорско приморски Амфилохије изјавио је данас… »
Амфилохије грми испред суда у Никшићу: Дошао сам да затражим опрост од Јоаникија! Власт хапшењем свештенства припрема…
Правда 15.05.2020
Митрополит црногорско-приморски Амфилохије изјавио је у Никшићу дошао да затражи опрост од владике Јоаникија, који је ухапшен пре три дана. Код Основног суда у Никшићу на тротоарима се окупило више стотина грађана који држе иконе… »
Спуж под опсадом! Војска и полиција патролира између Подгорице и Никшића! Народ испред суда чека владику Јоаникија (видео)
Правда 15.05.2020
Испред Основног суда у Никшићу почело је након девет часова окупљање грађана који су дошли да дају подршку епископу будимљанско-никшићком Јоаникију, коме је због литије која је одржана на дан Светог Василија Острошког у граду… »
Грађани и монаси пред судом у Никшићу у знак подршке епископу Јоаникију
Н1 Инфо 15.05.2020
Испред Основног суда у Никшићу јутрос су се окупили грађани који су дошли да дају подршку епископу будимљанско-никшићком Јоаникију, коме је због литије која је одржана на дан Светог Василија Острошког, одређено задржавање до 72… »
Из свег гласа се орило испред суда у Никшићу: „Не дамо владику“ и „Косово-Србија“ /видео/
Спутник 15.05.2020
Стотине грађана Никшића који су се окупили како би пружили подршку владики Јоаникују узвикивало је из свег гласа испред Прекршајно суда у „Не дамо владику“ и „Косово-Србија“. Владика Јоаникије који је у уторак заједно са још осам… »
Мило на народ извео и војску: Полиција легитимише све на путу ка Никшићу, сви морају да кажу зашто иду у тај град видео
Курир 15.05.2020
На излазу из Подгорице ка Никшиц́у примец́ен је од јутрос велики број војних возила. На путу ка Никшиц́у полиција зауставља сва возила, легитимишу возаче који морају да дају изјаву зашто тачно иду у Никшиц́. Војне и полицијске… »
Војна возила и полицијске патроле између Подгорице и Никшића: Сви морају да кажу куда иду /видео/
Спутник 15.05.2020
На излазу из Подгорице ка Никшићу примећен је од јутрос велики број војних возила. На путу ка Никшићу полиција зауставља сва возила, легитимишу возаче који морају да дају изјаву зашто тачно иду у Никшић. Војне и полицијске… »
Гомилају трупе између Подгорице и Никшиц́а! Нико не зна шта им је намера! (видео)
Ало 15.05.2020
Заустављају све редом на путу. На излазу из Подгорице ка Никшиц́у примец́ен је од јутрос велики број војних возила. На путу ка Никшиц́у полиција зауставља сва возила, легитимишу возаче који морају да дају изјаву зашто тачно иду… »
Вести дана »
Трамп отпутовао на велику турнеју по Азији, састаће се и са Си Ђинпингом
Нови магазин пре 52 минутајош 16 повезаних
Лука плесао кошарку. сурови Вембањама, Јовић страшан против "Гризлија"!
Спортске.нет пре 1 сатјош 14 повезаних