Povezane vesti
Narodna igra je najbolje što mi se desilo u životu
Večernje novosti 15.05.2020
Bogdanka Đurić, dobitnica Nagrade za životno delo Ansambla "Kolo", koje danas slavi 72. rođendan. Od početka sam "kolaš" u srcu, takva ostajem posle svih ovih decenija - to je moja najveća ljubav i opredeljenje. JEDINI profesionalni ansambl narodnih… »
Ansambl „Kolo“ proslavlja svoj 72. rođendan
RTS 15.05.2020
Svakog 15. maja Ansambl „Kolo“ proslavljao je svoj rođendan kroz pesmu, igru i muziku. Ove godine, njihov 72. rođendan biće obeležen emitovanjem jednog od najvećih projekata iz savremene istorije Ansambla. Na njihovoj stranici na Jutjubu, sa početkom u… »
Proslava važnog datuma i dodela Nagrada: Čuveni ansambl Kolo obeležava 72. rođendan
Kurir 15.05.2020
Emotivno Publika će večeras od 20 časova imati prilike da na Jutjub stranici ansambla vidi i jedan od većih projekata - koncert „Kolo na dar“. Ansambl Kolo na današnji dan proslavlja 72. rođendan, ali, zbog novonastale situacije, ove godine obeležiće ga… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 53 povezane
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 40 povezanih
Krećete na put? Ovo su najnovije informacije sa granica! AMSS objavio gde su gužve, evo koliko se čeka na izlazu i ulazu u Srbiju tokom večeri
Kurir pre 20 minutajoš 40 povezanih
Studenti u blokadi objavili da je udruženje Studentska lista upisano u APR
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih