Povezane vesti
Narodna igra je najbolje što mi se desilo u životu
Večernje novosti 15.05.2020
Bogdanka Đurić, dobitnica Nagrade za životno delo Ansambla "Kolo", koje danas slavi 72. rođendan. Od početka sam "kolaš" u srcu, takva ostajem posle svih ovih decenija - to je moja najveća ljubav i opredeljenje. JEDINI profesionalni ansambl… »
Ansambl „Kolo“ proslavlja svoj 72. rođendan
RTS 15.05.2020
Svakog 15. maja Ansambl „Kolo“ proslavljao je svoj rođendan kroz pesmu, igru i muziku. Ove godine, njihov 72. rođendan biće obeležen emitovanjem jednog od najvećih projekata iz savremene istorije Ansambla. Na njihovoj stranici na Jutjubu, sa… »
Proslava važnog datuma i dodela Nagrada: Čuveni ansambl Kolo obeležava 72. rođendan
Kurir 15.05.2020
Emotivno Publika će večeras od 20 časova imati prilike da na Jutjub stranici ansambla vidi i jedan od većih projekata - koncert „Kolo na dar“. Ansambl Kolo na današnji dan proslavlja 72. rođendan, ali, zbog novonastale situacije, ove godine… »
Vesti dana »
Zašto se Vesić ne leči u zatvorskoj bolnici nego na Institutu u Sremskoj Kamenici?
Danas pre 2 satajoš 84 povezane
NOVOSADSKA OPOZICIJA: Vlast u Novom Sadu je i zvanično deo narko mafije
Moj Novi Sad pre 47 minutajoš 83 povezane
Sebastijan Henes: Zvezdin tim ima kvalitet da drži loptu, njihova publika je sjajna
Politika pre 59 minutajoš 39 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izraelski ratni kabinet odobrio primirje sa Hezbolahom, sporazum stupa na snagu u sredu
Euronews pre 12 minutajoš 35 povezanih
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 8 satijoš 35 povezanih