Повезане вести
Мили бацио све карте на сто! Ја сам у тим годинама већ издржавао целу породицу: Ово је права истина!
Курир 15.05.2020
Репер Марко Миливојев Мили, ког је домаћа публика упознала и као глумца, признао је да није завршио средњу школу, али да схвата колико је образовање битно те ће у будућности засигурно порадити на томе. Говорећи о улози… »
"Издржавао сам целу породицу у тим годинама": Популарни српски репер није завршио ни средњу школу, за све се борио сам, а…
Блиц 15.05.2020
Репер кога на друштвеним мрежама прати велики број тинејџера, али и оних старијих каже да није завршио средњу школу, али да схвата колико је образовање битно те ће у будућности радити на томе. Српског репера Марка Миливојева… »
"Нисам завршио средњу школу - улица је важнија и од факултета" (видео)
Мондо 15.05.2020
Репер шокирао изјавом, а потом додао да "сваком приликом гледа да утиче на младе да се школују" Репер шокирао изјавом, а потом додао да "сваком приликом гледа да утиче на младе да се школују" Репер Марко Миливојев Мили, којег на… »
Вести дана »

Усвојена резолуција ЕП о Поларизацији и повећаној репресији у Србији
Бета пре 29 минутајош 21 повезана

Студенти наставили пут ка Пожеги, пре тога посетили Споменик четири вере
Озон пресс пре 28 минутајош 26 повезаних

Путин руководио вежбом стратешких нуклеарних снага; Украјина напала фабрике у Дагестану и Мордовији
РТС пре 4 минутајош 80 повезаних

"Као да је први пут": Добрић открио на шта не може да се навикне у Звезди и шта је то Саша променио
Мондо пре 3 минутајош 33 повезане