Povezane vesti

"Izdržavao sam celu porodicu u tim godinama": Popularni srpski reper nije završio ni srednju školu, za sve se borio sam, a…

"Izdržavao sam celu porodicu u tim godinama": Popularni srpski reper nije završio ni srednju školu, za sve se borio sam, a…

Blic 15.05.2020
Reper koga na društvenim mrežama prati veliki broj tinejdžera, ali i onih starijih kaže da nije završio srednju školu, ali da shvata koliko je obrazovanje bitno te će u budućnosti raditi na tome. Srpskog repera Marka Milivojeva gledaoci su imali… »
Mili bacio sve karte na sto! Ja sam u tim godinama već izdržavao celu porodicu: Ovo je prava istina!

Mili bacio sve karte na sto! Ja sam u tim godinama već izdržavao celu porodicu: Ovo je prava istina!

Kurir 15.05.2020
Reper Marko Milivojev Mili, kog je domaća publika upoznala i kao glumca, priznao je da nije završio srednju školu, ali da shvata koliko je obrazovanje bitno te će u budućnosti zasigurno poraditi na tome. Govoreći o ulozi Stanislava, otkrio je koliko… »
"Nisam završio srednju školu - ulica je važnija i od fakulteta" (video)

"Nisam završio srednju školu - ulica je važnija i od fakulteta" (video)

Mondo 15.05.2020
Reper šokirao izjavom, a potom dodao da "svakom prilikom gleda da utiče na mlade da se školuju" Reper šokirao izjavom, a potom dodao da "svakom prilikom gleda da utiče na mlade da se školuju" Reper Marko Milivojev Mili, kojeg na društvenim mrežama… »

Vesti dana »