Повезане вести

Мили бацио све карте на сто! Ја сам у тим годинама већ издржавао целу породицу: Ово је права истина!

Мили бацио све карте на сто! Ја сам у тим годинама већ издржавао целу породицу: Ово је права истина!

Курир 15.05.2020
Репер Марко Миливојев Мили, ког је домаћа публика упознала и као глумца, признао је да није завршио средњу школу, али да схвата колико је образовање битно те ће у будућности засигурно порадити на томе. Говорећи о улози… »
"Издржавао сам целу породицу у тим годинама": Популарни српски репер није завршио ни средњу школу, за све се борио сам, а…

"Издржавао сам целу породицу у тим годинама": Популарни српски репер није завршио ни средњу школу, за све се борио сам, а…

Блиц 15.05.2020
Репер кога на друштвеним мрежама прати велики број тинејџера, али и оних старијих каже да није завршио средњу школу, али да схвата колико је образовање битно те ће у будућности радити на томе. Српског репера Марка Миливојева… »
"Нисам завршио средњу школу - улица је важнија и од факултета" (видео)

"Нисам завршио средњу школу - улица је важнија и од факултета" (видео)

Мондо 15.05.2020
Репер шокирао изјавом, а потом додао да "сваком приликом гледа да утиче на младе да се школују" Репер шокирао изјавом, а потом додао да "сваком приликом гледа да утиче на младе да се школују" Репер Марко Миливојев Мили, којег на… »

Вести дана »