Повезане вести

Крај саге: Обрадовићу понуђен нови уговор!

Крај саге: Обрадовићу понуђен нови уговор!

Хот спорт 15.05.2020
Председник Кошаркашког клуба Фенербахче Али Коч, истакао је да је српском тренеру истанбулски тим друга кућа, као и да му је понуђен нови уговор. Подсећања ради трофејном стручњаку на крају текуће сезоне истиче уговор, међути… »
Председник Фенера: Жељко ће остати колико год буде хтео

Председник Фенера: Жељко ће остати колико год буде хтео

Нова 15.05.2020
Фенербахче је друга кућа Жељка Обрадовића и он може да остане тренер клуба колико год буде желео, изјавио је председник истанбулског гиганта Али Коч. Уговор најтрофејнијег европског тренера и Фенербахчеа истиче на крају сезоне… »
Председник Фенербахчеа: Обрадовић остаје колико год буде хтео

Председник Фенербахчеа: Обрадовић остаје колико год буде хтео

Спортски журнал 15.05.2020
- Покушали смо више пута током сезоне да продужимо уговор, али Жељков став је да разговарамо кад се сезона заврши. Не знам шта ће Евролига одлучити, али не мислим да ћемо играти преко лета. Зато ћемо сести и консултовати се са… »
Председник Фенера о Жељку, ускоро решење!

Председник Фенера о Жељку, ускоро решење!

Спортске.нет 15.05.2020
Да ли ће Жељко и наредне сезоне бити у Фенеру? Фенербахче и Жељко Обрадовић, то је прича о којој ће се највише причати током наредних дана у Истанбулу. Легендарни најтрофејнији тренер Европе остаје без уговора на крају сезоне… »
Председник Фенера: Жељко да остане докле год жели

Председник Фенера: Жељко да остане докле год жели

Моззарт спорт 15.05.2020
„Чини ми се да нећемо играти овог лета“, каже Али Коџ. Пинп-понг на релацији Жељко Обрадовић – управа Фенербахчеа се наставља. Дуго је јавност спекулисала да ли ће најбољи тренер Европе остати у Истанбулу, јер му овог лета… »

Вести дана »