Povezane vesti
Đani: Nisam ubica, nego normalan građanin, imam pravo da popijem piće!
Mondo 15.05.2020
Pevač nije ljut na kolege, ali poručuje: "Pamti, pa vrati"! Pevač nije ljut na kolege, ali poručuje: "Pamti, pa vrati"! Radiša Trajković Đani osuđen je na tri meseca kućnog pritvora nakon što ga je policija zajedno sa suprugom Slađom zatekla u jednom… »
"Šta je koga briga da li sam izašao? Nisam ubica! A, kolege... Nisam ljut, ali - pamti, pa vrati"
Telegraf 15.05.2020
- Zaključio sam da čovek treba da bude normalan. Mislim, mi jesmo normalni. Da čovek zna gde mu je mesto. Bukvalno, tako preko noći sve se okrene. Kažu: "Mnogo je lakše njima, oni koliko zarade..." Popularni pevač Radiša Trajković Đani osuđen je na tri… »
Vesti dana »

Protestna šetnja na Dedinju: Demonstranti ispred kuća u kojim žive Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Zorana Mihajlović i Željko Mitrović (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Koliko se čeka na granicama tokom večeri Pojačan saobraćaj na auto-putevima, na ovim prelazima i do tri sata
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana