Povezane vesti
Tomas: Zar je bizarno ostati u Beogradu?
N1 Info 15.05.2020
Krilni košarkaš Partizana Rašon Tomas jedini je od inostranih igrača na raspolaganju treneru Andrei Trinkijeriju, koji se u petak priključio radu tima iz Humske. Amerikanac nije želeo da napusti Beograd zbog pandemije koronavirusa, a i dalje mu nije… »
Partizanov Amerikanac jedva dočekao treninge: "Moja odluka olakšala svima, decu nikad ne bih prijavio policiji!"
Sportske.net 15.05.2020
Tomas je tokom pandemije ostao u Beogradu. Košarkaš Partizana Rašon Tomas jedini je stranac u klubu koji je ostao u Beogradu tokom pandemije koronavirusa. "Volim Beograd. Zabavan grad. Zaista kul mesto. Svi me pitaju to pitanje, kao da je toliko… »
Rašon Tomas: Svi me pitaju što sam ostao u Beogradu! To je prosto...
Mondo 15.05.2020
"Ovde mi je prijatno, nije to bila velika odluka za mene". "Ovde mi je prijatno, nije to bila velika odluka za mene". Partizanov trener Andrea Trinkijeri stigao je ove nedelje u Beograd iz Italije, dan kasnije vodio ekipu na treningu u dvorani, a jedini… »
Vesti dana »

Beogradski marš u finišu - na Terazijama svečani doček studenata iz cele Srbije
RTS pre 6 minutajoš 11 povezanih

BLOG UŽIVO Mladost sa severa i juga Srbije zajedno prva stiže na Terazije, na čelu kolone traktor: „Pumpaj, pumpaj“ odjekuje glavnim gradom
Nova pre 6 minutajoš 62 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 29 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 29 minutajoš 35 povezanih