Povezane vesti
Kjelini pisao i Vidalu: Veliki borac i šampion, kojem je alkohol slaba tačka
Mozzart sport 15.05.2020
Novi detalji iz autobiografije kapitena Juventusa. Posle Marija Balotelija i Felipea Mela, na red je došao Arturo Vidal. Kapiten Juventusa Đorđo Kjelini objavio pre nekoliko dana autobiografiju „Ja, Đorđo“, u kojoj otkriva brojne tajne iz svlačionice… »
Đorđo ne staje - "Alkohol mu je najveća mana!"
Sportske.net 15.05.2020
Čileanski "ratnik" voleo izlaske. Na Apeninima nemamo fudbal, ali su igrači i dalje u centru pažnje. Biografija Đorđa Kjelinija je digla dosta prašine u prethodnima danima. Italijanski štoper ne štedi na terenu, ali ni van njega. Kapiten Juventusa je… »
Vesti dana »
Zapadna Srbija ostaje bez vode: Proglašena vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
Nova pre 1 satjoš 37 povezanih
(Video) Prvo pojavljivanje u javnosti Tamare Milutinović nakon što je tramvaj udario u njenu zgradu: Pevačica otkrila detalje jezive saobraćajke: "Znam ljude, zabrinula sam se"
Blic pre 3 minutajoš 120 povezanih
RZS: Prosečna neto plata za mart u Srbiji 121.650 dinara, najplaćeniji programeri i duvandžije
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 33 povezane
Advokat Ninić otkrio: Ubijenog Baju Nešovića spominjali kao blagajnika Slaviše Kokeze u aferi s paralelnom carinom
Pravda pre 11 satijoš 10 povezanih
Al Arabija: Iran spreman da prebaci obogaćeni uranijum u Kinu uz garancije Pekinga
Insajder pre 1 satjoš 38 povezanih