Povezane vesti

Siniša Mihajlović: Jedva sam čekao da počnem sa lečenjem, ni u trenutku nisam sumnjao da ću da pobedim!

Siniša Mihajlović: Jedva sam čekao da počnem sa lečenjem, ni u trenutku nisam sumnjao da ću da pobedim!

Hot sport 16.05.2020
Srpski fudbalski trener, Siniša Mihajlović je prilikom gostovanja u emisiji ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’ govorio o detaljima teške bolesti koja ga je zadesila, ali i o mnogim drugim temama. Trener Bolonje je razgovor započeo osvrtom na karantim… »
"Mama, kad porastem kupiću kamion banana": Mihajlović je imao samo jedan san kada se obogati, a čuvena anegdota je konačno…

"Mama, kad porastem kupiću kamion banana": Mihajlović je imao samo jedan san kada se obogati, a čuvena anegdota je konačno…

Sportal blic 16.05.2020
Siniša Mihajlović se u jednoj televizijskoj emisiji na maternjem jeziku obratio domovini posle puno vremena, a govorio je i o odrastanju. se tako prisetio priče o bananama koja mu je jedna od najupečetljivijih kada se okrene za svojim životom. -… »
Mihina ispovest: Nisam mogao da stojim... Lekar tako nešto nikad nije video

Mihina ispovest: Nisam mogao da stojim... Lekar tako nešto nikad nije video

Mondo 16.05.2020
Srpski trener ispričao kako je otkrio da boluje od leukemije, kako je tekla borba sa bolešću i koliko ga je sve to promenilo. Srpski trener ispričao kako je otkrio da boluje od leukemije, kako je tekla borba sa bolešću i koliko ga je sve to… »
Mihajlović otkrio detalje opake bolesti i korona karantina: Posle 4 meseca u sobi 3 sa 3, najlepše mi je u životu

Mihajlović otkrio detalje opake bolesti i korona karantina: Posle 4 meseca u sobi 3 sa 3, najlepše mi je u životu

Vesti online 16.05.2020
Proslavljeni srpski fudbaler i aktuelni trener Bolonje, Siniša Mihajlović, gostovao je u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ gde je otkrio neke detalje svoje bolesti koju je pobedio. On je istakao da mu je dva meseca karantina „najbolji period… »
Miha o Bolonji i Ibri, Dekiju je dao fantastičan savet, a otkrio i zašto je otišao iz reprezentacije!

Miha o Bolonji i Ibri, Dekiju je dao fantastičan savet, a otkrio i zašto je otišao iz reprezentacije!

Sportske.net 16.05.2020
Mihajlović, kao i uvek, iskren do kraja. Siniša Mihajlović je sinoć bio gost u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", a imao je dosta interesantnih detalja da nam svima ispriča. Srpski trener je uspeo da pobedi leukemiju, opaku bolest koja ga je… »
Miha: Rekao sam Dekiju - pljuvaće te posle mesec dana

Miha: Rekao sam Dekiju - pljuvaće te posle mesec dana

Mozzart sport 16.05.2020
"Nisam mogao da ostanem selektor Srbije jer sam gubio mnogo energije na gluposti koje nemaju veze sa fudbalom”... Proslavljeni srpski fudbaler, a sada treber Bolonje - Siniša Mihajlović, kazao je da mu je teško pao rastanak od selektorske funkcije u… »
"U Srbiji sam posle mesec dana: Kur**n" Mihajlović iskren do srži: Rekao sam Dekiju da će ga pljuvati u Zvezdi!

"U Srbiji sam posle mesec dana: Kur**n" Mihajlović iskren do srži: Rekao sam Dekiju da će ga pljuvati u Zvezdi!

Sportal blic 16.05.2020
Nakon dužeg vremena, Siniša Mihajlović se u jednoj televizijskoj emisiji na maternjem jeziku obratio u domovini, a jedna od tema bio je i srpski mentalitet. je govorio o specifičnosti Srba, te da je cenjeniji u Italiji, a selektorsku poziciju je… »
Mihajlović prvi put o tome kako je otkrio strašnu bolest: Probudim se i ne mogu da stanem na nogu, doktor mi je rekao da…

Mihajlović prvi put o tome kako je otkrio strašnu bolest: Probudim se i ne mogu da stanem na nogu, doktor mi je rekao da…

Večernje novosti 15.05.2020
On je otkrio da mu je karantin i izolacija zbog korona virusa došla kao odmor, jer je prethodno bio u najgorim mogućim uslovima. Siniša Mihajlović, trener Bolonje i proslavljeni srpski fudbaler bio je gost u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" gde… »
"Doktor mi kaže: Ovo nisam video za 40 godina rada" Mihajlović otkrio kako su mu dijagnostifikovali leukemiju, a on je ovako…

"Doktor mi kaže: Ovo nisam video za 40 godina rada" Mihajlović otkrio kako su mu dijagnostifikovali leukemiju, a on je ovako…

Sportal blic 15.05.2020
Naš proslavljeni trener otkrio je kako su mu doktori dijagnostifikovali leukemiju. Na početku razgovora i Ivana Ivanovića najpre su se osvrnuli na pandemiju korona virusa, a Mihajlović je govorio da je uživao da vreme provodi kod kuće: - Proveo sam… »

Vesti dana »