Povezane vesti
Siniša Mihajlović: Jedva sam čekao da počnem sa lečenjem, ni u trenutku nisam sumnjao da ću da pobedim!
Hot sport 16.05.2020
Srpski fudbalski trener, Siniša Mihajlović je prilikom gostovanja u emisiji ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’ govorio o detaljima teške bolesti koja ga je zadesila, ali i o mnogim drugim temama. Trener Bolonje je razgovor započeo osvrtom na karantim tokom… »
"Mama, kad porastem kupiću kamion banana": Mihajlović je imao samo jedan san kada se obogati, a čuvena anegdota je konačno…
Sportal blic 16.05.2020
Siniša Mihajlović se u jednoj televizijskoj emisiji na maternjem jeziku obratio domovini posle puno vremena, a govorio je i o odrastanju. se tako prisetio priče o bananama koja mu je jedna od najupečetljivijih kada se okrene za svojim životom. - Mislim… »
Mihajlović otkrio detalje opake bolesti i korona karantina: Posle 4 meseca u sobi 3 sa 3, najlepše mi je u životu
Vesti online 16.05.2020
Proslavljeni srpski fudbaler i aktuelni trener Bolonje, Siniša Mihajlović, gostovao je u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ gde je otkrio neke detalje svoje bolesti koju je pobedio. On je istakao da mu je dva meseca karantina „najbolji period života“ i… »
Mihina ispovest: Nisam mogao da stojim... Lekar tako nešto nikad nije video
Mondo 16.05.2020
Srpski trener ispričao kako je otkrio da boluje od leukemije, kako je tekla borba sa bolešću i koliko ga je sve to promenilo. Srpski trener ispričao kako je otkrio da boluje od leukemije, kako je tekla borba sa bolešću i koliko ga je sve to promenilo… »
Miha: Rekao sam Dekiju - pljuvaće te posle mesec dana
Mozzart sport 16.05.2020
"Nisam mogao da ostanem selektor Srbije jer sam gubio mnogo energije na gluposti koje nemaju veze sa fudbalom”... Proslavljeni srpski fudbaler, a sada treber Bolonje - Siniša Mihajlović, kazao je da mu je teško pao rastanak od selektorske funkcije u… »
Miha o Bolonji i Ibri, Dekiju je dao fantastičan savet, a otkrio i zašto je otišao iz reprezentacije!
Sportske.net 16.05.2020
Mihajlović, kao i uvek, iskren do kraja. Siniša Mihajlović je sinoć bio gost u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", a imao je dosta interesantnih detalja da nam svima ispriča. Srpski trener je uspeo da pobedi leukemiju, opaku bolest koja ga je snašla. On… »
"U Srbiji sam posle mesec dana: Kur**n" Mihajlović iskren do srži: Rekao sam Dekiju da će ga pljuvati u Zvezdi!
Sportal blic 16.05.2020
Nakon dužeg vremena, Siniša Mihajlović se u jednoj televizijskoj emisiji na maternjem jeziku obratio u domovini, a jedna od tema bio je i srpski mentalitet. je govorio o specifičnosti Srba, te da je cenjeniji u Italiji, a selektorsku poziciju je napustio… »
Mihajlović prvi put o tome kako je otkrio strašnu bolest: Probudim se i ne mogu da stanem na nogu, doktor mi je rekao da takav…
Večernje novosti 15.05.2020
On je otkrio da mu je karantin i izolacija zbog korona virusa došla kao odmor, jer je prethodno bio u najgorim mogućim uslovima. Siniša Mihajlović, trener Bolonje i proslavljeni srpski fudbaler bio je gost u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" gde je… »
"Doktor mi kaže: Ovo nisam video za 40 godina rada" Mihajlović otkrio kako su mu dijagnostifikovali leukemiju, a on je ovako…
Sportal blic 15.05.2020
Naš proslavljeni trener otkrio je kako su mu doktori dijagnostifikovali leukemiju. Na početku razgovora i Ivana Ivanovića najpre su se osvrnuli na pandemiju korona virusa, a Mihajlović je govorio da je uživao da vreme provodi kod kuće: - Proveo sam dva… »
Vesti dana »

Angelina Topić osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Tokiju uz emotivne trenutke i podršku oca
Naslovi.ai pre 5 satijoš 93 povezane

BLOG UŽIVO „Želim da u ovoj zgradi budu oni koji su mi ubili dete, želim tu da vidim Aleksandra Vučića“: Govor Dijane Hrke ispred zatvora na Klisi
Nova pre 3 satajoš 22 povezane

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
Južne vesti pre 10 satijoš 17 povezanih

Inter opet strepeo, ali led je probijen, bodovi ostaju na ''Meaci''!
Sportske.net pre 1 satjoš 26 povezanih