Повезане вести

Директорку школе и возача сахрањују сутра у Ердевику

Директорку школе и возача сахрањују сутра у Ердевику

Нова 16.05.2020
Бранислава Гњидић (49), директорка Основне школе "Сава Шумановић" у Ердевику, коју је у среду хицима из аутоматске пушке убио супруг Предраг Гњидић (53), а потом усмртио и возача те школе Мирослава Бојића (56), биће сахрањена… »
Убијен у крвавом пиру у Ердевику: Сахрана Мирослава Бојића сутра на гробљу у Моровићу

Убијен у крвавом пиру у Ердевику: Сахрана Мирослава Бојића сутра на гробљу у Моровићу

Курир 16.05.2020
Мирослав Бојић (56), који је убијен јуче у Основној школи „Сава Шумановић“ у Ердевику, биће сахрањен сутра. Мирослав Бојић ће на вечни починак бити испраћен у 14 сати на Православном гробљу у Моровићу. Њега је јуче око 9.30… »
Бизарно учешће убице из Ердевика у ТВ емисијама

Бизарно учешће убице из Ердевика у ТВ емисијама

Нова 16.05.2020
Ловочувар Предраг Гњидић (53), који је у петак ујутру из аутоматске пушке убио супругу Браниславу (49), иначе директорку основне школе у Ердевику, и возача те школе Мирослава Бојића (56), широј јавности у Србији познат је и по… »
Ловочувар усред школе убио супругу и њеног љубавника: Двоструки убица из Ердевика гостовао и по ТВ емисијама (видео)

Ловочувар усред школе убио супругу и њеног љубавника: Двоструки убица из Ердевика гостовао и по ТВ емисијама (видео)

Блиц 16.05.2020
Предраг Гњидић (53), који је хицима из аутоматске пушке јуче ујутру усмртио супругу Браниславу (49), иначе директорку основне школе у Ердевику, и њеног љубавника, школског возача, Мирослава Бојића (56), гледали смо у ТВ… »
Двоструког убицу из ердевика сте могли да видите на ТВ: Предраг је имао невероватан хоби! Погледајте чиме се бавио видео

Двоструког убицу из ердевика сте могли да видите на ТВ: Предраг је имао невероватан хоби! Погледајте чиме се бавио видео

Курир 16.05.2020
Предраг Гњидић (53) хицима из аутоматске пушке усмртио супругу Браниславу (49) и Мирослава Бојића (56) у просторијама Основне школе „Сава Шумановић“ у Ердевику. Гњидић је одмах затим ухапшен. Мотив двоструког убиства… »
Хорор у Ердевику! Муж сасуо рафале у жену и њеног возача: Склоните се, морам да је убијем!

Хорор у Ердевику! Муж сасуо рафале у жену и њеног возача: Склоните се, морам да је убијем!

Курир 16.05.2020
Крвави пир... Предраг Гњидић (53) хицима из аутоматске пушке усмртио супругу Браниславу (49) и Мирослава Бојића (56) у просторијама Основне школе „Сава Шумановић“ у Ердевику. Предраг Гњидић (53) ухапшен је због сумње да је… »
Мајка убијене браниславе убици је била стрина и ташта: Компликовани односи породице завијене у црно

Мајка убијене браниславе убици је била стрина и ташта: Компликовани односи породице завијене у црно

Курир 16.05.2020
Предраг је данас убио своју супругу Браниславу, директорку ОШ "Сава Шумановић" у Ердевику, као и школског возача Мирослава Б. Бранислава Г., директорка основне школе "Сава Шумановић" у Ердевику, убијена је јутрос када је на њу… »
Детаљи масакра у Ердевику Пуцао је прво у Браниславу (49), па убио Мирослава (55), изашао из школе и предао се полицији…

Детаљи масакра у Ердевику Пуцао је прво у Браниславу (49), па убио Мирослава (55), изашао из школе и предао се полицији…

Вечерње новости 15.05.2020
Предраг Гњидић осумњичен да је рафалима из аутомата пресудио супрузи и школском возачу з акога је сумњао да је са њим у вези. Е, САД нек се швалеришу! - изговорио је наводно Предраг Гњидић (53) пошто је на земљу спустио… »
"Рекла је: 'не пуштај ме, мама, убиће ме'" Потресна исповест мајке директорке школе коју је убио љубоморни муж

"Рекла је: 'не пуштај ме, мама, убиће ме'" Потресна исповест мајке директорке школе коју је убио љубоморни муж

Блиц 15.05.2020
''Не пуштај ме мама, убиће ме!'' Те речи моје ћерке никада нећу заборавити - прича за ''Блиц'' Олгица Гњидић, мајка Браниславе (46) коју је у школској канцеларији упуцао супруг Предраг Гњидић (53) ког је два дана раније… »

Вести дана »