Повезане вести

Марија изазвала буру емоција: “Молитва” измамила сузе нације

Марија изазвала буру емоција: “Молитва” измамила сузе нације

Нова 16.05.2020
Посебно емотиван моменат за Србију током специјалне ревијалне емисије "Еуровисион: Еуропе Схине а Лигхт" изазвао је спот Марије Шерифовић који је снимала на празним улицама Београда. Она нас је све подсетила како нам је и пре 13… »
Специјални програм Евровизије, међу учесницима и Марија Шерифовић

Специјални програм Евровизије, међу учесницима и Марија Шерифовић

Н1 Инфо 16.05.2020
Многи са нестрљењем очекује да виде како ће у вечерас изгледати специјални евровизијски програм "Еуропе Схине А Лигхт", а комплетан аудиторијум видеће и јаку поруку из Београда. У ноћи, када би да је све било по плану добили… »
Марија Шерифовић: Молила сам се Богу да “Молитва” победи

Марија Шерифовић: Молила сам се Богу да “Молитва” победи

Нова 16.05.2020
Певачица Марија Шерифовић, која је пре 13 година са песмом "Молитва" победила на "Евровизији" у Финској, вечерас ће у специјалном евровизијском програму "Еуропе Схине А Лихгт" представити победничку композицију у новом руху… »
"Опет сам у финалу евровизије, имам трему": Марија Шерифовић покренула буру порука, жели да Србија опет буде најбоља

"Опет сам у финалу евровизије, имам трему": Марија Шерифовић покренула буру порука, жели да Србија опет буде најбоља

Блиц 16.05.2020
Марија Шерифовић је пре тачно 13 година победила на Евровизији у Хелсинкију са песмом "Молитва". Она се тада, пре такмичења, помолила Богу. На конференцији за новинаре која је одржана непосредно после фестивала Марија је… »
Марија Шерифовић ће вечерас поново бити део Евровизије

Марија Шерифовић ће вечерас поново бити део Евровизије

Нова 16.05.2020
Многи са нестрљењем очекује да види како ће у вечерас изгледати специјални евровизијски програм „Еуропе Схине А Лихгт“, а комплетан аудиторијум видеће и јаку поруку из Београда. У ноћи, када би да је све било по плану добили… »
Марија Шерифовић ће вечерас бити део Евровизије, али због једног искрено поручује: "тужна сам"

Марија Шерифовић ће вечерас бити део Евровизије, али због једног искрено поручује: "тужна сам"

Блиц 16.05.2020
Европа с нестрљењем очекује да види како ће вечерас изгледати специјални евровизијски програм „Еуропе Схине А Лихгт“, а комплетан аудиторијум видеће и јаку поруку из срца Београда! У ноћи, када бисмо да је све било по плану… »

Вести дана »