Povezane vesti
Strašno - Pretučen trener Radnika: Uperio je pištolj u mene, dobio sam nekoliko udaraca ali dobro se završilo
Sportski žurnal 16.05.2020
Kamere su sve snimile, ima i nekoliko svedoka koji su potvrdili ovo što vam govorim - kaže Slavko Petrović. U blizini Gradskog stadiona u Bjeljini večeras je došlo do incidenta. Napadnut je šef struke Radnika Slavko Petrović kojeg je napadač nekoliko… »
Skandal u Bijeljini, pretučen trener Radnika!
Sportske.net 16.05.2020
''Kao na filmu''! Vest koja je večeras potresla region stiže iz Bijeljine, gde je u blizini Gradskog stadiona pretučen poznati trener Slavko Petrović, koji je aktuelni šef struke tamošnjeg Radnika. Šta se i na koji način, zapravo, desilo, Petrović je… »
Repetirao pištolj, pa me opet udario: Trener Radnika o napadu na stadionu
Mondo 16.05.2020
"Bio sam u autu, kada me je neki glas pozvao, zbog čega sam otvorio prozor", ispričao je Slavko Petrović. "Bio sam u autu, kada me je neki glas pozvao, zbog čega sam otvorio prozor", ispričao je Slavko Petrović. Šokantne scene u Bijeljini! Slavko… »
Vesti dana »
Delhaize potvrdio da tuži Srbiju zbog ograničavanja marži
Bloomberg Adria pre 41 minutajoš 28 povezanih
Visoki savet tužilaštva odbio da usvoji ostavke članova Izborne komisije, moraju da sprovedu odluku Ustavnog suda
RTV pre 36 minutajoš 30 povezanih
Krvava porodična drama kod Golupca: Posle kraće svađe usmrtio rođenog brata, detalji zločina lede krv u žilama
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih
Vuk Cvijić: Smena inspektora koji su zaplenili marihuanu - nastavak kartelizacije policije
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane