Povezane vesti
Smetao mu je njen uspeh, psihički ju je maltretirao: Majka ubijene direktorke iz Erdevika: "Izboriću se da njene sinove…
Blic 17.05.2020
- Moje Branislave više nema. Njeni sinovi su kod mene i ja moram da se izborim da Nikolu i Veljka izvedem na put, da završe škole, zaposle se - kaže Olgica Gnjidić, majka Branislave Gnjidić (46), koju je prekjuče suprug Predrag (53) ubio na njenom radnom… »
Branislavu (48) su najmiliji na večni počinak ispratili u Erdeviku, sat kasnije u Moroviću u zemlju je položen i Miroslav…
Večernje novosti 17.05.2020
Osumnjičenom za dvostruko ubistvo Predragu Gnjidiću (53) iz Šida, nakon saslušanja određen je pritvor do 30 dana. ERDEVIK- Osumnjičenom za dvostruko ubistvo Predragu Gnjidiću (53) iz Šida, nakon saslušanja određen je pritvor u trajanju do 30 dana… »
Direktorka Branislava (49) sahranjena u Erdeviku: Ispratila je porodica i više stotina kolega, prijatelja i đaka (Foto)
Kurir 17.05.2020
ERDEVIK - Branislava Gnjidić (49), direktorka osnovne škole u Erdeviku koju je u petak ubio muž Predrag (53), sahranjena je na groblju u ovom mestu. Poslednjem oproštaju prisustvovalo je više stotina kolega, prijatelja, učenika i rođaka ubijene… »
Tuga u Erdeviku: Sahranjene žrtve ljubomornog muža
Nova 17.05.2020
Branislava Gnjidić (49), direktorka Osnovne škole u Erdeviku, koju je u petak hicima iz automatske puške ubio suprug Predrag (53), a potom usmrtio i školskog vozača Miroslava Bojića (56), sahranjena je danas na lokalnom groblju u ovom mestu. Gnjidićevu… »
Prodavao je voće pored škole u Erdeviku i video je sve: Ugledao sam policajca kako trči a onda je nastao košmar!
Kurir 17.05.2020
BEOGRAD/ERDEVIK - Lep dan se pretvorio u košmar. Prodavao sam voće i odjednom video našeg lokalnog policajca kako trči ka školi..., priča prodavac koji radi kraj osnovne škole "Sava Šumanović" u Erdeviku u kojoj se u petak dogodilo stravično dvostruko… »
Novi detalji masakra u Erdeviku Branislava se vratila kod majke, a Predrag ju je sačekao u školi i ispalio u nju 20 metaka…
Večernje novosti 16.05.2020
Predrag Gnjidić (53) iz Šida ubio suprugu Branislavu Gnjidić (49), direktorku škole i vozača Miroslava Bojića (55). DAN nakon krvavog zločina u Osnovnoj školi "Sava Šumanović" u Erdeviku, kada je Predrag Gnjidić (53) iz Šida ubio svoju suprugu Branislavu… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 35 minutajoš 31 povezana
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkciji
Beta pre 40 minutajoš 35 povezanih
Deveti dan protesta mlekara: Blokirana Ibarska magistrala u Mrčajevcima
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 18 povezanih
Britanski kralj podržava istragu protiv svog brata: Pravda mora biti zadovoljena
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Skupštine Vojvodine završila rad, usvojene izmene i dopune prostornog plana za Frušku goru
Blic pre 35 minutajoš 26 povezanih