Повезане вести

Сметао му је њен успех, психички ју је малтретирао: Мајка убијене директорке из Ердевика: "Изборићу се да њене синове…

Сметао му је њен успех, психички ју је малтретирао: Мајка убијене директорке из Ердевика: "Изборићу се да њене синове…

Блиц 17.05.2020
- Моје Браниславе више нема. Њени синови су код мене и ја морам да се изборим да Николу и Вељка изведем на пут, да заврше школе, запосле се - каже Олгица Гњидић, мајка Браниславе Гњидић (46), коју је прекјуче супруг Предраг… »
Браниславу (48) су најмилији на вечни починак испратили у Ердевику, сат касније у Моровићу у земљу је положен и Мирослав…

Браниславу (48) су најмилији на вечни починак испратили у Ердевику, сат касније у Моровићу у земљу је положен и Мирослав…

Вечерње новости 17.05.2020
Осумњиченом за двоструко убиство Предрагу Гњидићу (53) из Шида, након саслушања одређен је притвор до 30 дана. ЕРДЕВИК- Осумњиченом за двоструко убиство Предрагу Гњидићу (53) из Шида, након саслушања одређен је притвор у… »
Директорка Бранислава (49) сахрањена у Ердевику: Испратила је породица и више стотина колега, пријатеља и ђака (Фото)

Директорка Бранислава (49) сахрањена у Ердевику: Испратила је породица и више стотина колега, пријатеља и ђака (Фото)

Курир 17.05.2020
ЕРДЕВИК - Бранислава Гњидић (49), директорка основне школе у Ердевику коју је у петак убио муж Предраг (53), сахрањена је на гробљу у овом месту. Последњем опроштају присуствовало је више стотина колега, пријатеља, ученика и… »
Туга у Ердевику: Сахрањене жртве љубоморног мужа

Туга у Ердевику: Сахрањене жртве љубоморног мужа

Нова 17.05.2020
Бранислава Гњидић (49), директорка Основне школе у Ердевику, коју је у петак хицима из аутоматске пушке убио супруг Предраг (53), а потом усмртио и школског возача Мирослава Бојића (56), сахрањена је данас на локалном гробљу у… »
Продавао је воће поред школе у Ердевику и видео је све: Угледао сам полицајца како трчи а онда је настао кошмар!

Продавао је воће поред школе у Ердевику и видео је све: Угледао сам полицајца како трчи а онда је настао кошмар!

Курир 17.05.2020
БЕОГРАД/ЕРДЕВИК - Леп дан се претворио у кошмар. Продавао сам воће и одједном видео нашег локалног полицајца како трчи ка школи..., прича продавац који ради крај основне школе "Сава Шумановић" у Ердевику у којој се у петак… »
Нови детаљи масакра у Ердевику Бранислава се вратила код мајке, а Предраг ју је сачекао у школи и испалио у њу 20 метака…

Нови детаљи масакра у Ердевику Бранислава се вратила код мајке, а Предраг ју је сачекао у школи и испалио у њу 20 метака…

Вечерње новости 16.05.2020
Предраг Гњидић (53) из Шида убио супругу Браниславу Гњидић (49), директорку школе и возача Мирослава Бојића (55). ДАН након крвавог злочина у Основној школи "Сава Шумановић" у Ердевику, када је Предраг Гњидић (53) из Шида убио… »

Вести дана »