Povezane vesti

Vulin: Vojska u Šidu da bi zaštitila građane, ali i migrante

Danas 17.05.2020
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da prisustvo vojske na spoljnom obezbeđenju migrantskih kampova u opštini Šid ne znači da se očekuju veliki problemi ili da će neko da upotrebi silu. Kako je naveo, to je pomoć građanima „da se… »

Vojska Srbije obezbeđuje mir i sigurnost za sve građane Šida

Politika 17.05.2020
U skladu sa naređenjima dobijenim od vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, Vojska Srbije je preuzela odgovornost za spoljno obezbeđenje migranskih kampova u Opštini Šid – rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin koji je danas sa… »

Vojska Srbije u Šidu: Ne očekujemo da ovde bilo ko treba da upotrebi silu, ovde smo da se naši građani osećaju bolje…

Pravda 17.05.2020
Ne očekujemo velike probleme, ali hoćemo da pomognemo da se naši građani osećaju bolje, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin posle obilaska jedinica Vojske Srbije koje su angažovane na obezbeđenju tri migranska kampa u Šidu. "Ne… »

Vulin u Šidu: Ne očekujem velike probleme, VS je tu da pomogne

Dnevnik 17.05.2020
ŠID: Ne očekujemo velike probleme, ali hoćemo da pomognemo da se naši građani osećaju bolje, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin posle obilaska jedinica Vojske Srbije koje su angažovane na obezbeđenju tri migranska kampa u Šidu… »

Vulin sa vojskom u Šidu: Ne očekujemo da ovde bilo ko treba da upotrebi silu, ovde smo da se naši građani osećaju bolje

Kurir 17.05.2020
ŠID - Ne očekujemo velike probleme, ali hoćemo da pomognemo da se naši građani osećaju bolje, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin posle obilaska jedinica Vojske Srbije koje su angažovane na obezbeđenju tri migranska kampa u Šidu… »

Vulin u Šidu: Vojska je ovde da se ništa ne bi desilo

Nova 17.05.2020
Prisustvo vojske na spoljnom obezbedjenju migrantskih kampova u opštini Šid ne znači da se očekuju veliki problemi ili da će neko da upotrebi silu, već da je to pomoć gradjanima "da se osećaju bolje, mirnije i sigurnije", a da se migrantima koji… »

Ministar Vulin: Vojska obezbeđuje mir i sigurnost za sve građane Šida i štiti migrante

Večernje novosti 17.05.2020
Ne očekujemo da ovde bilo ko treba ili može da upotrebi silu, ali hoćemo da pomognemo da se naši građani osećaju bolje, da su mirniji, sigurniji - rekao je ministar Vulin. U skladu sa naređenjima dobijenim od vrhovnog komandanta Vojske Srbije… »

Vojska Srbije od sinoć obezbeđuje prihvatne centre u Šidu

B92 17.05.2020
Vojska Srbije stigla je sinoć u Šid i počela je da obezbeđuje prihvatne centre za migrante na teritoriji te opštine radi pružanja pomoći MUP-u. Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, na osnovu naređenja predsednika Republike i vrhovnog… »

Vučić poslao vojsku u Šid, građani odahnuli: Zbog migranata decu nismo smeli da pustimo u park!

Kurir 17.05.2020
Briga... Predsednik Srbije rekao da će vojna policija obezbeđivati tri migrantska punkta u Šidu - Adaševci, Principovac i Šid stanica, kao i da će preuzeti potpunu kontrolu nad situacijom. Pripadnici Vojske Srbije i vojna policija stigli su juče u… »

Vojska Srbije u migrantskim kampovima u Šidu (FOTO)

Danas 17.05.2020
Pripadnici Vojske Srbije počeli su da obezbeđuju prihvatne centre na teritoriji opštine Šid, radi pružanja pomoći Ministarstvu unutrašnjih poslova, saopštilo je večeras Ministarstvo odbrane. Jedinice Vojske Srbije raspoređene su na obezbeđenju… »

Vesti dana »