Povezane vesti
Pretučen trener Radnika iz Bjeljine: Udarao me je pištoljem u glavu i bubrege
Vesti online 17.05.2020
Trener Radnika Slavko Petrović pretučen je u subotu popodne, a zatim je na njega potegnut i pištolj na stadionu Radnika u Bijeljini, a posle napada, oseća se dobro posle ukazane pomoći u Domu zdravlja. Policija je brz reagovala, uhapsila pomenutog… »
Srpski trener pretučen na stadionu, pretili mu i pištoljem
N1 Info 17.05.2020
Trener Fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine Slavko Petrović pretučen je u subotu uveče na stadionu u tom gradu, a pretili su mu i pištoljem, objavio je klub na svojoj Fejsbuk stranici. Iz kluba navode da je Petrović pretučen nakon što je upozorio… »
Šokantne scene u Bijeljini: Trener Radnika napadnut ispred stadiona, pretili mu i pištoljem!
Večernje novosti 17.05.2020
Uperio je pištolj u mene, pitao sam ga da li je normalan i o čemu se radi. Odgovorio mi je “Ti ćeš moje dete da isteruješ sa stadiona” - prepričava Petrović. Užasne vesti stižu iz Bijeljine. Trener Radnika Slavko Petrović je napadnut sinoć… »
Incident: Pojedinci misle da su iznad zakona
Mondo 17.05.2020
Navijači Radnika oglasili se nakon napada na trenera bijeljinskog premijerligaša. Navijači Radnika oglasili se nakon napada na trenera bijeljinskog premijerligaša. Slavko Petrović, trener bijeljinskog Radnika, napadnut je večeras ispred Gradskog… »
Pretučen srpski trener u Bijeljini! Oglasio se iz bolnice: Uperio mi je pištolj u stomak i rekao da bežim sa stadiona!
Sportal blic 16.05.2020
Trener i tim menadžer Radnika iz Bijeljine Slavko Petrović pretučen je na Gradskom stadionu u istom gradu. Na Petrovića je nasrnuo jedan od posetioca koji su stadion koristili kao poligon za rekreaciju. Naš stručnjak ih je upozorio da to nije… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
U Kragujevcu uhapšen muškarac zbog nedozvoljenog poseda oružja i municije
Danas pre 8 satijoš 1 povezana