Повезане вести

Претучен тренер Радника из Бјељине: Ударао ме је пиштољем у главу и бубреге

Претучен тренер Радника из Бјељине: Ударао ме је пиштољем у главу и бубреге

Вести онлине 17.05.2020
Тренер Радника Славко Петровић претучен је у суботу поподне, а затим је на њега потегнут и пиштољ на стадиону Радника у Бијељини, а после напада, осећа се добро после указане помоћи у Дому здравља. Полиција је брз реаговала… »
Српски тренер претучен на стадиону, претили му и пиштољем

Српски тренер претучен на стадиону, претили му и пиштољем

Н1 Инфо 17.05.2020
Тренер Фудбалског клуба Радник из Бијељине Славко Петровић претучен је у суботу увече на стадиону у том граду, а претили су му и пиштољем, објавио је клуб на својој Фејсбук страници. Из клуба наводе да је Петровић претучен… »
Шокантне сцене у Бијељини: Тренер Радника нападнут испред стадиона, претили му и пиштољем!

Шокантне сцене у Бијељини: Тренер Радника нападнут испред стадиона, претили му и пиштољем!

Вечерње новости 17.05.2020
Уперио је пиштољ у мене, питао сам га да ли је нормалан и о чему се ради. Одговорио ми је “Ти ћеш моје дете да истерујеш са стадиона” - препричава Петровић. Ужасне вести стижу из Бијељине. Тренер Радника Славко Петровић је… »
Инцидент: Појединци мисле да су изнад закона

Инцидент: Појединци мисле да су изнад закона

Мондо 17.05.2020
Навијачи Радника огласили се након напада на тренера бијељинског премијерлигаша. Навијачи Радника огласили се након напада на тренера бијељинског премијерлигаша. Славко Петровић, тренер бијељинског Радника, нападнут је вечерас… »
Претучен српски тренер у Бијељини! Огласио се из болнице: Уперио ми је пиштољ у стомак и рекао да бежим са стадиона!

Претучен српски тренер у Бијељини! Огласио се из болнице: Уперио ми је пиштољ у стомак и рекао да бежим са стадиона!

Спортал блиц 16.05.2020
Тренер и тим менаџер Радника из Бијељине Славко Петровић претучен је на Градском стадиону у истом граду. На Петровића је насрнуо један од посетиоца који су стадион користили као полигон за рекреацију. Наш стручњак их је… »

Вести дана »