Повезане вести

Милојевић проговорио о одласку из Звезде: Ударили су на мог сина, све је било фингирано!

Милојевић проговорио о одласку из Звезде: Ударили су на мог сина, све је било фингирано!

Вести онлине 17.05.2020
Милојевић је провео две изузетно успешне године на клупи црвено-белих, а онда напрасно отишао на крају првог дела текуће сезоне, о чему је говорио за Спортски журнал. Он је овом приликом открио да је умало отишао из Звезде… »
Милојевић искрено о Звезди: Због сина би отишао пре реванша у Копенхагену, жена га убедила да остане

Милојевић искрено о Звезди: Због сина би отишао пре реванша у Копенхагену, жена га убедила да остане

Телеграф 17.05.2020
Како су дешавања у Војводини и проблеми са сином убрзали Милојевићев одлазак из Љутице Богдана. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић открио је у разговору за Журнал како је због свог сина био на путу да преда оставку Звездану… »
Милојевић: Морао сам да склоним дете из Србије

Милојевић: Морао сам да склоним дете из Србије

Нова 17.05.2020
Владан Милојевић, бивши тренер Црвене звезде који тренутно води Ал Ахли из Саудијске Арабије, открио је да је због сина био спреман да преда оставку Звездану Терзићу прошлог лета, али га је супруга спречила. Најуспешнији тренер у… »
Милојевић о одласку из Звезде, перипетији око сина...

Милојевић о одласку из Звезде, перипетији око сина...

Н1 Инфо 17.05.2020
Одлазак Владана Милојевића из Црвене звезде и даље је велика тема, са доста непознатих детаља. Неке је најбољи Звездин тренер у овом веку открио у интервјуу за празнични број "Спортског журнала." Велики проблем Милојевић је… »
Владан Милојевић открио: Због сина сам спремао оставку у Звезди!

Владан Милојевић открио: Због сина сам спремао оставку у Звезди!

Мондо 17.05.2020
"Велика је то школа за мене, свашта сам прошао", рекао је бивши тренер Звезде са "Спортски журнал" "Велика је то школа за мене, свашта сам прошао", рекао је бивши тренер Звезде са "Спортски журнал" Владан Милојевић, најуспешнији… »

Вести дана »