Povezane vesti

JKS: Beležnici nisu opstruirali prikupljanje potpisa za listu Nebojše Zelenovića

Danas 17.05.2020
Javnobeležnička komora Srbije (JKS) saopštila je danas da nisu tačni navodi da su javni beležnici u Šapcu na bilo koji način opstruirali proces prikupljanja potpisa za listu „Nebojša Zelenović – Šabac je naš“, kako je navela ta lista. U… »

JKS: Beležnici nisu opstruirali proces prikupljanja potpisa u Šapcu

Dnevnik 17.05.2020
BEOGRAD: Javnobeležnička komora Srbije (JKS) odbacila je danas navode Nebojše Zelenovića da su javni beležnici u Šapcu opstruirali proces prikupljanja potpisa za njegovu listu „Nebojša Zelenović - Šabac je naš“. Povodom optužbi da su javni… »

JKS: Navodi da su beležnici u Šapcu opstruirali prikupljanje potpisa ZZS netačni

N1 Info 17.05.2020
Javnobeležnička komora Srbije (JKS) saopštila je da nisu tačni navodi da su javni beležnici u Šapcu na bilo koji način opstruirali proces prikupljanja potpisa za listu "Nebojša Zelenović - Šabac je naš", kako je navela ta lista. U saopštenju… »

JKS: Nije bilo opstrukcije prikupljanja potpisa u Šapcu

Nova 17.05.2020
Javnobeležnička komora Srbije (JKS) odbacila je danas navode Nebojše Zelenovića da su javni beležnici u Šapcu opstruirali proces prikupljanja potpisa za njegovu listu "Nebojša Zelenović - Šabac je naš". Povodom optužbi da su javni beležnici u… »

Javni beležnici odgovorili na optužbe: Nismo opstruirali prikupljanje potpisa za Zelenovićevu listu

Srbija danas 17.05.2020
Do greške došlo prilikom popunjavanja 406 obrazaca izjave za šta su bili zaduženi stranački aktivisti. Javnobeležnička komora Srbije odbacuje navode da su javni beležnici u Šapcu na bilo koji način opstruirali proces prikupljanja potpisa za… »

Vesti dana »