Povezane vesti
Marija Šerifović: Današnja muzička scena izgleda jezivo!
Mondo 17.05.2020
Pevačica o lajvu sa prvim reketom sveta i muzici. Pevačica o lajvu sa prvim reketom sveta i muzici. Marija Šerifović bila je gost u "Jutru" na "TV Prva", gde je pričala o lajvu koji je imala sa prvim reketom sveta, Novakom Đokovićem. "U nekom trenutku… »
"Sasvim sam slučajno videla da Nole gleda": Marija Šerifović o kontaktu sa Đokovićem, Zvezdama Granda i današnjoj muzičkoj…
Blic 17.05.2020
Pevačica Marija Šerifović bila je gost u "Jutru" na "Prvoj" televiziji. Ona je između ostalog prokomentarisala uživo uključenje koje je imala sa Novakom Đokovićem. - U nekom trenutku sam sasvim slučajno sam videla da Nole gleda i vidim da je on poslao… »
Vesti dana »
Ponuda na izbornom listiću se uvećava: Deo opozicije odustao, drugi deo o tome ne razmišlja
N1 Info pre 3 minutajoš 49 povezanih
Mašulović zatrpao Dance sa 34 poena, pa poručio: "Znamo da vas nerviramo, ali..."
Večernje novosti pre 13 minutajoš 25 povezanih
"U pitanju je lični animozitet": Rasim Ljajić odgovara Šajnu na optužbe da njegova lista ne može biti manjinska
Nova pre 3 satajoš 31 povezana
Ekrani odbrojavaju, zastave se vijore, policija na ulicama: Pred izricanje presude Tačiju, Priština u znaku podrške vođama tzv. OVK (video)
Blic pre 43 minutajoš 306 povezanih
Tačiju i trojici bivših pripadnika OVK višegodišnje kazne za ratne zločine na Kosovu, nezadovoljstvo u Prištini
BBC News pre 13 minutajoš 23 povezane