Povezane vesti

Neprijatan doček u bolnici: Okrenuta leđa za premijerku Belgije (VIDEO)

Vesti online 17.05.2020
Premijerka Belgije Sofi Vilmes posetila je nekoliko bolnica kako bi pružila podršku zdravstvenom osoblju, međutim doček je bio prilično hladan u bolnici San-Pjer u Briselu, javljaju belgijski mediji. Osoblje briselske bolnice u špaliru je dočekalo… »

Okrenuli leđa premijerki: Neobičan protest belgijskih lekara

Nova 17.05.2020
Belgijsku premijerku Sofi Vilmes medicinski radnici bolnice "Sveti Petar" u Briselu dočekali su okrenuth leđa u znak protesta zbog postupka vlade prema zdravstvenom sektoru. Osobljne bolnice “Sveti Petar” formiralo je špalir za doček i okrenulo… »

Kada ti lekari okrenu leđa – neočekivan doček za belgijsku premijerku

RTS 17.05.2020
Premijerka Belgije Sofi Vilme naišla je na hladan prijem osoblja bolnice "Sveti Peter" u Briselu, gde je stigla u službenu posetu. Osoblje bolnice "Sveti Peter", koja je ključna ustanova u Belgiji tokom borbe sa pandemijom koronavirusa, premijerku Sofi… »

Premijerka posetila bolnicu, dočekala je okrenuta leđa VIDEO/FOTO

B92 17.05.2020
Premijerka Belgije Sofi Vilmes posetila je nekoliko bolnica kako bi pružila podršku zdravstvenom osoblju, međutim doček je bio prilično hladan. Sve se dogodilo u bolnici u Sent-Pijer u Briselu, javljaju belgijski mediji. Osoblje briselske bolnice u… »

Okrenuli leđa premijerki: Nezadovoljstvo uslovima rada belgijski doktori izrazili neobičnim protestom (video)

Blic 17.05.2020
Belgijsku premijerku Sofi Vilems medicinski radnici bolnice "Sveti Petar" u Briselu dočekali su okrenuth leđa u znak protesta zbog postupka vlade prema zdravstvenom sektoru. Osobljne bolnice "Sveti Petar" formiralo je špalir za doček i okrenulo leđa… »

Belgijski lekari okrenuli leđa ministarki kad je došla da im pruži podršku

Telegraf 17.05.2020
Belgija se tokom pandemije korna virusa našla u samom svetskom vrhu po broju preminulih po glavi stanovnika. Belgijsku premijerku Sofi Vilems medicinski radnici bolnice "Sveti Petar" u Briselu dočekali su okrenuth leđa u znak protesta zbog postupka… »

Vesti dana »