Повезане вести
"Само мисле да могу да нам раде о глави": Грешка је била што смо правили државу са њима, али долази крај и Црногорцима у…
Правда 17.05.2020
Поводом бестијалних напада на Србију и мене лично од стране црногорског Министарства спољних послова, желим да веома јасно поручим: Бестидно је и бесплодно плашење црногорског народа српским хегемонизмом! На жалост, нисам ја… »
Дачић одговорио Подгорици и шокирао: Грешка што смо правили државу са њима, али долази крај и Црногорцима у Београду
Курир 17.05.2020
Министар спољних послова Ивица Дачић оштро је реаговао на наводе црногорског Министарства вањских послова да се "користећи реторику Милошевићевог портпарола меша у унутрашње ствари Црне Горе", рекавши да је "бестидно је и… »
Дачић одговара Црногорцима: Дошао је крај ваше хегемоније у Београду
Мондо 17.05.2020
Србија је заинтересована само за мир и никаква хегемонија над Црном Гором је не интересује, поручио је данас министар спољних послова Ивица Дачић. Србија је заинтересована само за мир и никаква хегемонија над Црном Гором је не… »
Да сам се питао никад не бих правио државу са Црном Гором: Дачић о оптужбама из Подгорице
Вечерње новости 17.05.2020
Дачић за "Новости" о оптужбама из црногроског Министарства вањских послова: Безобразлук је да нас Подгорица оптужује за мешање у унутрашње ствари а нарушили су наш интегритет признавањем Косова. Поводом бестијалних напада на… »
Дачић: Сам Ђукановић је рекао да нема српске хегемоније
Нова 17.05.2020
Србија је заинтересована само за мир и никаква хегемонија над Црном Гором је не интересује, поручио је министар спољних послова Ивица Дачић одбацујући оптужбе црногорског Министарства спољних послова да се Србија меша у… »
Милићевић: Србија никада није, нити ће се мешати у унутрашње ствари Црне Горе
РТС 17.05.2020
Потпредседник Скупштине Србије Ђорђе Милићевић одбацио је данас као лицемеран и популистички став Министарства спољних послова Црне Горе и као непримерен напад на шефа српске дипломатије Ивицу Дачића. У саопштењу за јавност… »
Милићевић: Лицемеран и популистички став МСП Црне Горе
Нова 17.05.2020
Потпредседник Скупштине Србије Ðорђе Милићевић одбацио је данас као лицемеран и популистички став Министарства спољних послова Црне Горе и као непримерен напад на шефа српске дипломатије Ивицу Дачића. У саопштењу, Милићевић је… »
Вести дана »
Зејна открила папрену цифру коју је платила за наступ на РТС: Одмах је споменула ко јој је помогао: “10.000 €”
Телеграф пре 3 сатајош 12 повезаних
Временска прогноза за среду, 25. фебруар: Данас облачно, понегде слабе падавине
Бета пре 3 сатајош 3 повезане
Град Загреб покреће уставну тужбу против Владе Хрватске због дочека рукометаша
РТС пре 3 сатајош 2 повезане
Ирански министар: Договор са САД на дохват руке ако се да приоритет дипломатији
Данас пре 5 сатијош 1 повезана