Povezane vesti
"Samo misle da mogu da nam rade o glavi": Greška je bila što smo pravili državu sa njima, ali dolazi kraj i Crnogorcima u…
Pravda 17.05.2020
Povodom bestijalnih napada na Srbiju i mene lično od strane crnogorskog Ministarstva spoljnih poslova, želim da veoma jasno poručim: Bestidno je i besplodno plašenje crnogorskog naroda srpskim hegemonizmom! Na žalost, nisam ja ovo izgovorio, već… »
Dačić odgovorio Podgorici i šokirao: Greška što smo pravili državu sa njima, ali dolazi kraj i Crnogorcima u Beogradu
Kurir 17.05.2020
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić oštro je reagovao na navode crnogorskog Ministarstva vanjskih poslova da se "koristeći retoriku Miloševićevog portparola meša u unutrašnje stvari Crne Gore", rekavši da je "bestidno je i besplodno plašenje… »
Dačić odgovara Crnogorcima: Došao je kraj vaše hegemonije u Beogradu
Mondo 17.05.2020
Srbija je zainteresovana samo za mir i nikakva hegemonija nad Crnom Gorom je ne interesuje, poručio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Srbija je zainteresovana samo za mir i nikakva hegemonija nad Crnom Gorom je ne interesuje, poručio je… »
Da sam se pitao nikad ne bih pravio državu sa Crnom Gorom: Dačić o optužbama iz Podgorice
Večernje novosti 17.05.2020
Dačić za "Novosti" o optužbama iz crnogroskog Ministarstva vanjskih poslova: Bezobrazluk je da nas Podgorica optužuje za mešanje u unutrašnje stvari a narušili su naš integritet priznavanjem Kosova. Povodom bestijalnih napada na Srbiju i mene lično od… »
Dačić: Sam Đukanović je rekao da nema srpske hegemonije
Nova 17.05.2020
Srbija je zainteresovana samo za mir i nikakva hegemonija nad Crnom Gorom je ne interesuje, poručio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić odbacujući optužbe crnogorskog Ministarstva spoljnih poslova da se Srbija meša u unutrašnje stvari te zemlje. On… »
Milićević: Srbija nikada nije, niti će se mešati u unutrašnje stvari Crne Gore
RTS 17.05.2020
Potpredsednik Skupštine Srbije Đorđe Milićević odbacio je danas kao licemeran i populistički stav Ministarstva spoljnih poslova Crne Gore i kao neprimeren napad na šefa srpske diplomatije Ivicu Dačića. U saopštenju za javnost, Milićević je istakao da se… »
Milićević: Licemeran i populistički stav MSP Crne Gore
Nova 17.05.2020
Potpredsednik Skupštine Srbije Ðorđe Milićević odbacio je danas kao licemeran i populistički stav Ministarstva spoljnih poslova Crne Gore i kao neprimeren napad na šefa srpske diplomatije Ivicu Dačića. U saopštenju, Milićević je istakao da se Srbija… »
Vesti dana »
Na Filozofskom u Novom Sadu od jutros mirno: Studenti novosadskog Univerziteta izglasali bojkot nastave
NIN pre 35 minutajoš 42 povezane
Da li se spremaju nove blokade fakulteta posle policijskog nasilja na Filozofskom? Studenti za Nova.rs otkrivaju šta su im naredni koraci
Nova pre 9 minutajoš 33 povezane
Trampov govor u Davosu i Srbija: Kakve implikacije po sopstvenu poziciju može da očekuje Beograd?
Euronews pre 50 minutajoš 78 povezanih
Ministarka rudarstva i energetike: Srbija od MOL-a kupuje pet odsto akcija NIS
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
Stanković (NPS): Požar u kancelarijama Tužilaštva za organizovani kriminal očigledno podmetnut
Beta pre 1 satjoš 24 povezane