Povezane vesti

Evrovizija: Pesma "Waterloo" grupe Aba proglašena za najbolju numeru svih vremena

Radio 021 17.05.2020
Publika je glasala za omiljenu pesmu na virtuelnom takmičenju „Eurovision: Come Together", organizovanom u večeri kada je trebalo da se održi ovogodišnje takmičenje Evrovizije. BBC BBC gledaoci su pesmu grupe Aba, Waterloo, proglasili najboljom… »

Evrovizija: Pesma „Waterloo" grupe Aba proglašena za najbolju numeru svih vremena

Južne vesti 17.05.2020
BBC BBC gledaoci su pesmu grupe Aba, Waterloo, proglasili najboljom pesmom Evrovizije svih vremena. Publika je glasala za omiljenu pesmu na virtuelnom takmičenju Eurovision: Come Together , organizovanom u večeri kada je trebalo da se održi… »

Evrovizija: Pesma „Waterloo" grupe Aba proglašena za najbolju numeru svih vremena

BBC News 17.05.2020
Publika je glasala za omiljenu pesmu na virtuelnom takmičenju „Eurovision: Come Together", organizovanom u večeri kada je trebalo da se održi ovogodišnje takmičenje Evrovizije. BBC gledaoci su pesmu grupe Aba, Waterloo, proglasili najboljom pesmom… »

Evrovizija: Pesma "Waterloo" grupe Aba proglašena za najbolju numeru svih vremena

B92 17.05.2020
Publika je glasala za omiljenu pesmu na virtuelnom takmičenju "Eurovision: Come Together", organizovanom u večeri kada je trebalo da se održi ovogodišnje takmičenje Evrovizije. BBC gledaoci su pesmu grupe Aba, Waterloo, proglasili najboljom pesmom… »

Evrovizija: Pesma „Waterloo“ grupe Aba proglašena za najbolju numeru svih vremena

Danas 17.05.2020
BBC gledaoci su pesmu grupe Aba, Waterloo, proglasili najboljom pesmom Evrovizije svih vremena. Publika je glasala za omiljenu pesmu na virtuelnom takmičenju Eurovision: Come Together , organizovanom u večeri kada je trebalo da se održi ovogodišnje… »

Vesti dana »