Повезане вести
Сандра у сузама: Највише ме боли што моја беба пати
Нова 17.05.2020
Манекенка Сандра Обрадовић пре недељу дана изнела је у јавност да је невенчани супруг Владимир Бабић малтетира, а затим јој је узео и њиховог седмомесечног сина Андреја. “Не знам да ли је господин доктор да даје дијагозе. Не… »
Сандра Обрадовић јецала у емисији уживо: "Моја беба пати и плаче, хоћу да ми се врати"! Открила нове детаље
Блиц 17.05.2020
Сандра Обрадовић оптужила је свог партнера В.Б. да је починио насиље у породици. Тврдила је да ју је претукао и да је због страшних повреда завршила у Ургентном центру. Међутим, њен партнер је то демантовао и говорио како је… »
Сандра у сузама тражи да јој врате сина! Моја беба пати, она мора бити уз мајку! Све време је држала синовљеву цуцлу!
Курир 17.05.2020
Сандра Обрадовић прошле суботе оптужила је невенчаног партнера В Б са којим има седмомесечног сина за насиље. Она је рекла да ју је он претукао и да је са страшним повредама завршила у Ургентном центру, док је Владимир то… »
Вести дана »
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 56 минутајош 19 повезаних
Ако се "машина" циклона смири у Америци, у Србију долази ледени удар! Од ове крсне славе креће ледена зима
Ало пре 31 минутајош 12 повезаних
Јокић на скок од трипл-дабла у победи Денвера над Шарлотом
Радио сто плус пре 26 минутајош 18 повезаних
(Видео) Небо изнад Камбоџе гори након провокација, Тајланд извео ваздушни напад
Дневник пре 35 минутајош 12 повезаних