Povezane vesti
Superliga uvodi dva nova pravila za narednu sezonu: Mladi igrači dobijaju „na ceni“
Vesti online 17.05.2020
U narednoj sezoni Superlige naći će se dva nova pravila koja prethodno moraju da dobiju odobrenje Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, saznaje ,,Mondo“. Na prethodnoj sednici Superlige i Prve lige Srbije, konstruktivno se diskutovalo o uvođenju… »
MONDO: Još dva nova pravila u Superligi od naredne sezone!
Mondo 17.05.2020
Potrebno je da predlozi prođu još Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije, ali je veoma izvesno da će biti usvojeni. Potrebno je da predlozi prođu još Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije, ali je veoma izvesno da će biti usvojeni. Superliga Srbije će se… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 5 satijoš 9 povezanih

Kazna do 5.000 evra, oduzimanje dozvole na 2 meseca, ali i zatvor! Novi zakon o saobraćaju danas stupa na snagu u Bugarskoj i stroži je od svih prethodnih
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 5 satijoš 5 povezanih

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 4 satijoš 1 povezana

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 3 povezane