Повезане вести
Под покровитељством Хрватске се рехабилитују злочини
Ало 17.05.2020
Комеморација у Блајбургу није чин одавања почасти жртвама, него проблематична политичка манифестација. - Усташка змија је још ту, прети, сикц́е и јача, и даље стојим иза тих речи које сам изрекао у Јерусалиму, рекао је бивши… »
Иво Јосиповић брутално о комеморацији у Блајбургу: "Усташка змија је још ту, прети, сикће и јача"
Вечерње новости 17.05.2020
Комеморација у Блајбургу није чин одавања почасти жртвама, него проблематична политичка манифестација и бесрамна манипулација. Усташка змија је још ту, прети, сикће и јача, и даље стојим иза тих речи које сам изрекао у… »
Усташка змија је још ту, прети, сикће и јача: Бивши хрватски председник о Блајбургу
Спутник 17.05.2020
Усташка змија је још ту, прети, сикће и јача, и даље стојим иза тих речи које сам изрекао у Јерусалиму, рекао је бивши хрватски председник Иво Јосиповић, који је оштро критиковао то што је хрватска држава покровитељ… »
Јосиповић критиковао блајбуршку комеморацију: Покушавају да рехабилитују усташтво
Телеграф 17.05.2020
Додао је да верници и њихова црква имају право и треба да моле за душе убијених, али да је проблем када се то манифестујеа изван контекста уз слање "опасних политичких порука" Бивши хрватски председник Иво Јосиповић оштро је… »
Вести дана »

(Радарски снимци) јако невреме почиње тачно у ово време! Ево како ће се олујни облак кретати преко Србије, из сата у сат и шта нам све доноси
Блиц пре 40 минутајош 7 повезаних

Почела "Задруга: - Елита 9" Урош са огромним ноктима, асмин дурџић међу такмичарима! Јањушева бивша девојка Сара у ријалитију, а ту је и тинејџерка из Италије (видео)
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане

Гори небо над русијом! Одјекују експлозије! Украјинци не штеде дронове! Погођени кључни стратешки објекти (фото/видео)
Курир пре 10 минутајош 4 повезане