Повезане вести

Под покровитељством Хрватске се рехабилитују злочини

Под покровитељством Хрватске се рехабилитују злочини

Ало 17.05.2020
Комеморација у Блајбургу није чин одавања почасти жртвама, него проблематична политичка манифестација. - Усташка змија је још ту, прети, сикц́е и јача, и даље стојим иза тих речи које сам изрекао у Јерусалиму, рекао је бивши… »
Иво Јосиповић брутално о комеморацији у Блајбургу: "Усташка змија је још ту, прети, сикће и јача"

Иво Јосиповић брутално о комеморацији у Блајбургу: "Усташка змија је још ту, прети, сикће и јача"

Вечерње новости 17.05.2020
Комеморација у Блајбургу није чин одавања почасти жртвама, него проблематична политичка манифестација и бесрамна манипулација. Усташка змија је још ту, прети, сикће и јача, и даље стојим иза тих речи које сам изрекао у… »
Усташка змија је још ту, прети, сикће и јача: Бивши хрватски председник о Блајбургу

Усташка змија је још ту, прети, сикће и јача: Бивши хрватски председник о Блајбургу

Спутник 17.05.2020
Усташка змија је још ту, прети, сикће и јача, и даље стојим иза тих речи које сам изрекао у Јерусалиму, рекао је бивши хрватски председник Иво Јосиповић, који је оштро критиковао то што је хрватска држава покровитељ… »
Јосиповић критиковао блајбуршку комеморацију: Покушавају да рехабилитују усташтво

Јосиповић критиковао блајбуршку комеморацију: Покушавају да рехабилитују усташтво

Телеграф 17.05.2020
Додао је да верници и њихова црква имају право и треба да моле за душе убијених, али да је проблем када се то манифестујеа изван контекста уз слање "опасних политичких порука" Бивши хрватски председник Иво Јосиповић оштро је… »

Вести дана »