Povezane vesti
Obrt na saslušanju povodom ubistva u Trsteniku: Radnik obezbeđenja priznao: "Ja sam gurnuo Marka!"
Blic 18.05.2020
Na saslušanju u Višem tužilaštvu u Kruševcu, jedan od privedenih Milan R. priznao je da je u noći između subote i nedelje, ispred kafane u naselju Grabovac u Trsteniku, gurnuo Marka Đurića. Sva četvorica privedenih, nakon što je nastradao Marko Đurić iz… »
Obrt u slučaju ubistva Marka iz Trstenika
Nova 18.05.2020
Tragedija koja se desila u kafani „Dominik i Mirjana“ u selu Grabovac, u noći između subote i nedelje u kojoj je stradao Marko Đurić dobila je potpuno drugi tok. Odmah nakon ubistva, uhapšene su četiri osobe. Među uhapšenima je i vlasnik lokala Dominik… »
Majka ubijenog Marka iz Trstenika otkrila: Moj sin je stradao u ukletoj kafani, evo šta se tu desilo pre 20 godina
Kurir 18.05.2020
Ružica Đurić, majka Marka koji je ubijen u nedelju pola sata posle ponoći u lokalu u Grabovcu kod Trstenika, kaže za Kurir da je njen sin stradao u ukletoj kafani. - Čula sam se s Markom telefonom kada se vraćao s posla. Rekao je da je svratio u tu… »
Detalji zločina kod Trstenika: Ubio mladića zbog pesme
Nova 18.05.2020
Policija je uhapsila Dominika D. (51) i još tri muškarca koji se sumnjiče da su tokom vikenda učestvovali u tuči u kojoj je ubijen Marko Đurić (28) iz Prnjavora, a prema pisanju medija, sumnja se da je mladić kobne večeri ubijen zbog svađe oko muzike… »
Užasno! Mladić ubijen zbog svađe oko pesme: Vlasnik uklete kafane bacio ga sa terase?
Kurir 18.05.2020
Tragedija: Marko Đurić (28) ostao na mestu mrtav posle tuče, gazda Dominik D. i trojica članova obezbeđenja uhapšeni zbog sumnje da su ga izgurali niz stepenice, gde je pao i udario glavom o beton. Marko Đurić (28) iz Prnjavora kod Trstenika ubijen je u… »
Zločin u selu kod Trstenika neće biti kvalifikovan kao teško ubistvo? Marka usmrtio nezgodan pad na beton
Kurir 18.05.2020
Na kolike kazne će biti osuđeni vinovnici ovog tragičnog incidenta, zavisi od toga kako će biti kvalifikovano krivično delo, ali po svemu sudeći, vrlo je moguće da će se ispostaviti da je po nesrećnog Đurića koban bio upravo nezgodan udarac o stepenik… »
Vesti dana »
Broj povređenih u napadu na aerodrom u Rijadu porastao na 309, Tramp razmatra uključivanje SAD u napade na Hute
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 17 povezanih
Promena vremena u Srbiji: Kišni vikend donosi hladniji talas, od naredne sedmice sve se menja
Euronews pre 1 satjoš 12 povezanih
Broj žrtava uraganu Isajas u SAD povećan na četiri, 868.000 korisnika bez struje
Politika pre 1 satjoš 6 povezanih
Trampova administracija pokrenula istragu protiv CNN-a, Foksa, NBC-a, CBS-a i ABC-a
Insajder pre 1 satjoš 5 povezanih