Повезане вести

"Новости" сазнају: Обрт у истрази убиства Марка Ђурића (28) из Грабовца, сестрић власника кафане признао: Ја сам гурнуо…

"Новости" сазнају: Обрт у истрази убиства Марка Ђурића (28) из Грабовца, сестрић власника кафане признао: Ја сам гурнуо…

Вечерње новости 18.05.2020
Милан Раду признао дело, а његове речи су потвридли Доминик Димић и Андријано Ђорђевић. ВИДЕО сам гужву на тераси кафане. Био је општи метеж.Излетео сам и гурнуо тог младића! Ово је, како сазнају "Новости", изјавио Милан Раду… »
Обрт на саслушању поводом убиства у Трстенику: Радник обезбеђења признао: "Ја сам гурнуо Марка!"

Обрт на саслушању поводом убиства у Трстенику: Радник обезбеђења признао: "Ја сам гурнуо Марка!"

Блиц 18.05.2020
На саслушању у Вишем тужилаштву у Крушевцу, један од приведених Милан Р. признао је да је у ноћи између суботе и недеље, испред кафане у насељу Грабовац у Трстенику, гурнуо Марка Ђурића. Сва четворица приведених, након што је… »
Обрт у случају убиства Марка из Трстеника

Обрт у случају убиства Марка из Трстеника

Нова 18.05.2020
Трагедија која се десила у кафани „Доминик и Мирјана“ у селу Грабовац, у ноћи између суботе и недеље у којој је страдао Марко Ђурић добила је потпуно други ток. Одмах након убиства, ухапшене су четири особе. Међу ухапшенима је и… »
Мајка убијеног Марка из Трстеника открила: Мој син је страдао у уклетој кафани, ево шта се ту десило пре 20 година

Мајка убијеног Марка из Трстеника открила: Мој син је страдао у уклетој кафани, ево шта се ту десило пре 20 година

Курир 18.05.2020
Ружица Ђурић, мајка Марка који је убијен у недељу пола сата после поноћи у локалу у Грабовцу код Трстеника, каже за Курир да је њен син страдао у уклетој кафани. - Чула сам се с Марком телефоном када се враћао с посла. Рекао је… »
Детаљи злочина код Трстеника: Убио младића због песме

Детаљи злочина код Трстеника: Убио младића због песме

Нова 18.05.2020
Полиција је ухапсила Доминика Д. (51) и још три мушкарца који се сумњиче да су током викенда учествовали у тучи у којој је убијен Марко Ђурић (28) из Прњавора, а према писању медија, сумња се да је младић кобне вечери убијен… »
“Уместо сина, ујутро сам видела полицију. Дошли су да ми саопште да је мртав”: Потресна исповест мајке убијеног Марка Ђурића…

“Уместо сина, ујутро сам видела полицију. Дошли су да ми саопште да је мртав”: Потресна исповест мајке убијеног Марка Ђурића…

Вечерње новости 18.05.2020
Јавио се, а ја сам му поручила да брзо дође кући - сведочи уплакана Ружица. Доминик Димић, Андријано Ђорђевић, Милан Радо и Горан Крстић у притвору. ПОСЛЕДЊИ пут сам га чула око пола 11 увече, рекао је да је у кафани код… »
Ужасно! Младић убијен због свађе око песме: Власник уклете кафане бацио га са терасе?

Ужасно! Младић убијен због свађе око песме: Власник уклете кафане бацио га са терасе?

Курир 18.05.2020
Трагедија: Марко Ђурић (28) остао на месту мртав после туче, газда Доминик Д. и тројица чланова обезбеђења ухапшени због сумње да су га изгурали низ степенице, где је пао и ударио главом о бетон. Марко Ђурић (28) из Прњавора… »
Злочин у селу код Трстеника неће бити квалификован као тешко убиство? Марка усмртио незгодан пад на бетон

Злочин у селу код Трстеника неће бити квалификован као тешко убиство? Марка усмртио незгодан пад на бетон

Курир 18.05.2020
На колике казне ће бити осуђени виновници овог трагичног инцидента, зависи од тога како ће бити квалификовано кривично дело, али по свему судећи, врло је могуће да ће се испоставити да је по несрећног Ђурића кобан био управо… »

Вести дана »