Povezane vesti
Dan sećanja na žene žrtve nasilja: Više od 400 dece ostalo bez majke u prethodnih 10 godina
RTV 18.05.2020
BEOGRAD - Povodom 18. maja - nacionalnog Dana sećanja na žene žrtve nasilja, Zaštitnik građana Zoran Pašalić upozorio je na povećan rizik od nasilja nad ženama u kriznim situacijama i apelovao da se unaprede i razvijaju mehanizmi pružanja pomoći žrtvama… »
Zaštitnik: Potrebni mehanizmi za zaštitu žena od nasilja
Nova 18.05.2020
Povodom 18. maja - nacionalnog Dana sećanja na žene žrtve nasilja, Zaštitnik građana Zoran Pašalić upozorio je na povećan rizik od nasilja nad ženama u kriznim situacijama i apelovao da se unaprede i razvijaju mehanizmi pružanja pomoći žrtvama. “U… »
Vesti dana »
"Mi imamo svoga boga": Bodiroga na studentskom skupu u Kraljevu, građani mu skanidrali (VIDEO)
N1 Info pre 12 minutajoš 26 povezanih
RHMZ i Batut upalili alarme, stiže pik toplotnog talasa! Čak 14 gradova u narandžastom, a ovde će sutra biti najgore: Izdat najviši stepen upozorenja!
Blic pre 52 minutajoš 41 povezana
"Probudile su me sirene, osetila sam da se gušim": Snežana preživela pakao u Guči, amonijak cureo 50 metara od nje
Mondo pre 2 satajoš 55 povezanih
Tramp preti da može da uništi Iran; IRGC: Na svaki novi napad odgovorićemo još snažnije
RTS pre 12 minutajoš 43 povezane