Povezane vesti
Sramna odbrana ubice: Predrag Gnjidić presudio supruzi Branislavi, a sad žali: "Ostao sam bez najvoljenije žene..."
Blic 18.05.2020
Predrag Gnjidić, uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Branislavu (49) i Miroslava Bojića (56) sa kojim je njegova supruga bila u tajnoj vezi, saslušan je u nedelju u Višem tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, gde je izneo sramnu odbranu sve vreme… »
Branislava sahranjena u Erdeviku, Miroslav u Moroviću
Dnevnik 18.05.2020
Više stotina ljudi ispratilo je na groblju u Erdeviku, kod Šida, na večni počinak Branislavu Gnjidić (49), direktorku OŠ „Sava Šumanović” u tom selu, koju je u petak na radnom mestu hicima iz automatskog oružja usmrtio, kako se sumnja, suprug Predrag G… »
Dvostruki ubica iz erdevika šokirao izjavom na saslušanju: Do srede sam imao najbolju ženu, a onda se desilo ovo
Kurir 18.05.2020
Imao sam najbolju ženu, voleo sam je najviše na svetu, a onda mi je priznala da je bila neverna. Pao mi je mrak na oči, morao sam da je ubijem, kazao je na saslušanju u tužilaštvu Predrag G, (53) iz Šida. On je osumnjičen da je u petak u OŠ "Sava… »
Vesti dana »
Tramp: Udarićemo na Iran veoma snažno tokom sledeće nedelje
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 41 povezana
Nemačka smatra da SAD greše što ublažavaju naftne sankcije Rusiji
Bloomberg Adria pre 24 minutajoš 33 povezane
Vojska SAD: Poginulo svih šest članova posade aviona koji se srušio u Iraku
Nedeljnik pre 4 minutajoš 46 povezanih
Mladić (19) pao sa 4. sprata studentskog doma! Strašna nesreća u Kotoru: Lekari mu se bore za život
Kurir pre 24 minutajoš 89 povezanih