Повезане вести
И поред негативног теста на корона вирус, приликом уласка у РС 14-дневна изолација
Нови магазин 18.05.2020
Републички штаб за ванредне ситуације још није предвидео могућност да путници у Босну и Херцеговину, односно Републику Српску могу да уђу уз потврду овлашћене лабораторије о негативном тесту на корона вирус, већ ће, без обзира да… »
Тегелтија: БиХ отвара границе 1. јуна
Н1 Инфо 18.05.2020
Босна и Херцеговина ће 1. јуна отворити своје границе, потврдио је председавајући Савета министара БиХ Зоран Тегелтија. Он је за портал Српскаинфо рекао да ће пословни људи из иностранства моћи да уђу у БиХ и пре званичног… »
Са негативним тестом на корона вирус и даље се не може у Српску, обавеза кућна изолација
Блиц 18.05.2020
Републички штаб за ванредне ситуације још није предвидео могућност да путници у Босну и Херцеговину, односно Републику Српску могу да уђу уз потврду овлашћење лабораторије о негативности теста на вирус САРС-ЦОВ-2, без изрицања… »
БиХ од ове седмице отвара границе за бизнисмене
РТВ 18.05.2020
САРАЈЕВО - Границе БиХ ће бити отворене 1. јуна, пише "ЕвроБлиц", а председавајући Савета министара Зоран Тегелтија најавио је да ће пословни људи из иностранства већ од ове седмице моћи да пређу границу БиХ, уз обавезно… »
Ублажавање мера: Отварање граница БиХ од 1. јуна, пословни људи могу ући већ од ове седмице
Блиц 18.05.2020
До краја овог месеца многе мере које су на снази у целој БиХ, због спречавања ширења вируса корона, ће се знатно ублажити, а то подразумева и отварање граница, повратак студената на факултете и сличне промене. Како је… »
Вести дана »

Управо на Блиц ТВ растужила све у студију Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 3 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 6 сатијош 1 повезана