Повезане вести
Београдски факултети поново раде
Нова 18.05.2020
После двомесечне паузе, због епидемије вируса корона, услед чега је организована само настава на даљину, студенти се поново враћају на факултете. Приликом уласка на Машински факултет у Београду, након што пређу дезобаријеру како… »
Повратак на факултет: Обавезне маске и мерење температуре
Нова 18.05.2020
После двомесечне паузе, због епидемије вируса корона, услед чега је организована само настава на даљину, од данас се студенти поново враћају на факултете. Приликом уласка на Машински факултет у Београду, након што пређу… »
Први дан на факултетима: Студенти прелазе дезобаријеру, па им мере температуру. Ово су даљи планови
Телеграф 18.05.2020
Зграда Машинског факултета је дезинфикована у целости, а свакодневно се врши хемијско чишћење гелендера, канцеларија где борави већи број људи.. После двомесечне паузе, због епидемије вируса корона, услед чега је организована… »
Вести дана »
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 56 минутајош 4 повезане
Војска хитно затворила овај мост: Огласило се Министарство одбране: "Водостај Велике Мораве је висок"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић у неверици: Био сам шокиран када су ми рекли да Паркер неће играти
Данас пре 41 минутајош 2 повезане