Povezane vesti
Produžen konkurs za besplatno mentorstvo u sektoru prerađivačke industrije
Nova ekonomija 18.05.2020
Razvojna agencija Srbije (RAS) produžila je trajanje konkursa za učešće u Programu pružanja standardizovane usluge mentoringa sektorima prerađivačke industrije, za koji mogu da se prijave mikro, mala i srednja privredna društva i preduzetnici (MMSPP)… »
RAS produžio rok za prijavljivanje za besplatne usluge monitoringa za prerađivačku industriju
Novi magazin 18.05.2020
Razvojna agencija Srbije (RAS) objavila je danas da je produžila trajanje Javnog poziva za učešće u Programu pružanja standardizovane usluge mentoringa sektorima prerađivačke industrije do 10. juna ove godine. Cilj programa, koji je deo projekta RAS i… »
RAS: Podržavamo sektor prerađivačke industrije
N1 Info 18.05.2020
Razvojna agencija Srbije (RAS) objavila je da je produžila trajanje Javnog poziva za učešće u Programu pružanja standardizovane usluge mentoringa sektorima prerađivačke industrije do 10. juna ove godine. Cilj programa, koji je deo projekta RAS i Japanske… »
Vesti dana »
(Video) Počelo je! Rusija žestoko napala Ukrajinu Obistinila se hitna upozorenja: Iskorišćeno najokrutnije oružje? Snažne eksplozije odjekuju prestonicom, sirene zavijaju
Blic pre 26 minutajoš 1 povezana
"Kina neće ništa uraditi dok sam ja tu" Tramp je upravo odbacio međunarodno pravo i najavio nešto zastrašujuće? "Moj moral je granica moći"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Beograd put završava čišćenje ulica prvog prioriteta od snega, prelazi na druge
Danas pre 6 satijoš 1 povezana