Povezane vesti
„Kod nas nema krivice“: Sveštenik Ristić se obratio narodu posle saslušanja u Beranama /video/
Sputnik 18.05.2020
Sveštenik Ristić Dragan koji je saslušan danas zbog održavanja Đurđevdanske litije u Beranama, rekao je da kod sveštenika nema krivice. „Nema krivice kod nas sveštenika. Mi smo tokom Đurđevdanske litije čitali molitvu za grad i građane… »
"Nema kod nas krivice!"
Alo 18.05.2020
Sveštenik Dragan Ristić koji je saslušan danas zbog održavanja đurđevdanske litije u Beranama rekao je da kod sveštenika nema krivice. "Nema krivice kod nas sveštenika. Mi smo tokom đurđevdanske litije čitali molitvu za grad i građane protiv… »
Sveštenik Dragan posle saslušanja u Beranama: Kod nas nema krivice, molitvom smo se borili protiv korone
Kurir 18.05.2020
Sveštenik Dragan Ristić koji je saslušan danas zbog održavanja đurđevdanske litije u Beranama rekao je da kod sveštenika nema krivice. "Nema krivice kod nas sveštenika. Mi smo tokom đurđevdanske litije čitali molitvu za grad i građane protiv… »
Vesti dana »

Lokalne vlasti u Leposaviću naložile srpskim porodicama da se isele iz svojih kuća: "Spremni smo telima da branimo svoju imovinu"
Blic pre 2 satajoš 13 povezanih

„Dan pre pada nadstrešnice usvojen izveštaj da je projekat rađen po instrukcijama Predsedništva“: Anketna komisija saopštila najnovija saznanja
Nedeljnik pre 13 minutajoš 5 povezanih

Okupacija minhena: Navijači Intera i PSŽ napravili "vrelu" atmosferu pred finale Lige šampiona (foto)
Večernje novosti pre 23 minutajoš 28 povezanih

U Šapcu protest studenata u blokadi i građana - odata pošta stradalima u padu nadstrešnice
RTV pre 17 minutajoš 8 povezanih

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Sutra pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 1 satjoš 23 povezane