Повезане вести
„Код нас нема кривице“: Свештеник Ристић се обратио народу после саслушања у Беранама /видео/
Спутник 18.05.2020
Свештеник Ристић Драган који је саслушан данас због одржавања Ђурђевданске литије у Беранама, рекао је да код свештеника нема кривице. „Нема кривице код нас свештеника. Ми смо током Ђурђевданске литије читали молитву за град и… »
"Нема код нас кривице!"
Ало 18.05.2020
Свештеник Драган Ристиц́ који је саслушан данас због одржавања ђурђевданске литије у Беранама рекао је да код свештеника нема кривице. "Нема кривице код нас свештеника. Ми смо током ђурђевданске литије читали молитву за град и… »
Свештеник Драган после саслушања у Беранама: Код нас нема кривице, молитвом смо се борили против короне
Курир 18.05.2020
Свештеник Драган Ристиц́ који је саслушан данас због одржавања ђурђевданске литије у Беранама рекао је да код свештеника нема кривице. "Нема кривице код нас свештеника. Ми смо током ђурђевданске литије читали молитву за град и… »
Вести дана »
Језиво! Ово су руске мете у случају прекида војне параде 9. маја: "Овде се налази више од 50 амбасада"
Телеграф пре 1 сатјош 30 повезаних
Ђедовић Хандановић: Незадовољни смо предлогом МОЛ-а у вези са Рафинеријом
Бизнис.рс пре 1 сатјош 32 повезане
Земље чланице ЕУ одржале хитан састанак поводом избијања хантавируса на крузеру смрти! Ово су следећи кораци Европе: "Сви су укључени!" (фото)
Блиц пре 45 минутајош 58 повезаних
Обрадовић: Победу посвећујем Владимиру Цветковићу, био је један од највећих звездаша
РТС пре 55 минутајош 30 повезаних
Саудијска Арабија и Кувајт укинули ограничења војсци САД на коришц́ење база и ваздушног простора
Бета пре 30 минутајош 48 повезаних