Povezane vesti
„Kod nas nema krivice“: Sveštenik Ristić se obratio narodu posle saslušanja u Beranama /video/
Sputnik 18.05.2020
Sveštenik Ristić Dragan koji je saslušan danas zbog održavanja Đurđevdanske litije u Beranama, rekao je da kod sveštenika nema krivice. „Nema krivice kod nas sveštenika. Mi smo tokom Đurđevdanske litije čitali molitvu za grad i građane… »
"Nema kod nas krivice!"
Alo 18.05.2020
Sveštenik Dragan Ristić koji je saslušan danas zbog održavanja đurđevdanske litije u Beranama rekao je da kod sveštenika nema krivice. "Nema krivice kod nas sveštenika. Mi smo tokom đurđevdanske litije čitali molitvu za grad i građane protiv… »
Sveštenik Dragan posle saslušanja u Beranama: Kod nas nema krivice, molitvom smo se borili protiv korone
Kurir 18.05.2020
Sveštenik Dragan Ristić koji je saslušan danas zbog održavanja đurđevdanske litije u Beranama rekao je da kod sveštenika nema krivice. "Nema krivice kod nas sveštenika. Mi smo tokom đurđevdanske litije čitali molitvu za grad i građane protiv… »
Vesti dana »
Studenti ostavili džakove para ispred RTS-a i tražili izvinjenje od Vučića: U Dnevniku dva minuta posvećena protestu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Odbijen zahtev za ukidanje pritvora Dragiši Vićentijeviću: Advokat tvrdi da nema dokaza za napad na kanal Ibar-Lepenac!
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Kapiten postigao kapitensku trojku u Berlinu: “Mora da se rilja, nije sve med i mleko”
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
"Opremljen u fulu!" Policija upala u stan Novopazarca, pa pronašla blago - odmah mu stavljene lisice na ruke!
Kurir pre 35 minutajoš 3 povezane