Povezane vesti
„Kod nas nema krivice“: Sveštenik Ristić se obratio narodu posle saslušanja u Beranama /video/
Sputnik 18.05.2020
Sveštenik Ristić Dragan koji je saslušan danas zbog održavanja Đurđevdanske litije u Beranama, rekao je da kod sveštenika nema krivice. „Nema krivice kod nas sveštenika. Mi smo tokom Đurđevdanske litije čitali molitvu za grad i građane protiv korona… »
"Nema kod nas krivice!"
Alo 18.05.2020
Sveštenik Dragan Ristić koji je saslušan danas zbog održavanja đurđevdanske litije u Beranama rekao je da kod sveštenika nema krivice. "Nema krivice kod nas sveštenika. Mi smo tokom đurđevdanske litije čitali molitvu za grad i građane protiv korona… »
Sveštenik Dragan posle saslušanja u Beranama: Kod nas nema krivice, molitvom smo se borili protiv korone
Kurir 18.05.2020
Sveštenik Dragan Ristić koji je saslušan danas zbog održavanja đurđevdanske litije u Beranama rekao je da kod sveštenika nema krivice. "Nema krivice kod nas sveštenika. Mi smo tokom đurđevdanske litije čitali molitvu za grad i građane protiv korona… »
Vesti dana »
Domovi zdravlja uvode noćne smene! Rad bez prekida – i danju i noću!
ROMinfomedia pre 6 satijoš 31 povezana
Tramp podržava zakon o sankcijama za zemlje koje posluju sa Rusijom sa carinama do 500%
Naslovi.ai pre 6 satijoš 25 povezanih
Goran Vesić stigao na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal: Prvi put daje iskaz pred tužiocem
Mondo pre 2 satajoš 40 povezanih
(Video) Grom udario u stablo Nevreme oborilo drvo kod mosta Beška haos na auto-putu kod Kovilja Stvaraju se zastoji
Dnevnik pre 55 minutajoš 52 povezane