Povezane vesti
Gagi ima devojku napolju, a muva se sa nerminom! Evo šta joj je sad Đogani poručio i šta je moli
Kurir 18.05.2020
Gagi Đogani potegao temu o svojoj devojci koju je ostavio napolju kad je ušao u rijaliti. "Ja imam devojku koja me čeka napolju. Maki. Ja sam imao dogovor sa njom, "Ulazim u Zadrugu, ako izdržim (sam i ostanem veran) 10 meseci, sačekaj me". Ako ja izađem… »
Gagiju rekli da mu je devojka trudna: On se zabrinuo i izustio samo jedno
Blic 18.05.2020
U toku dana, Gagi Đogani, Nikola Orozović, Iva Grgurić i Marko Janjušević su sedeli i razgovarali u ekonomskom dvorištu gde je denser počeo da priča o svojoj devojci iz spoljnog sveta, a onda se zbog jedne konstatacije zabrinuo. - Ja imam devojku koja me… »
Vesti dana »

Protesti u Nišu i Pančevu: Okupljeni podržavaju uhapšene (foto/video)
Blic pre 10 minutajoš 30 povezanih

Zbog skupa SNS promena u rasporedu kulturno-sportskih događaja u Bačkoj Palanci
Danas pre 1 satjoš 33 povezane

Uživo NATO diže avione; Katastrofalna situacija u Rusiiji; "Eliminisani su" FOTO/VIDEO
B92 pre 10 minutajoš 58 povezanih

Spisak je kraći za jedno ime: Bek reprezentacije se vratio u klub i neće putovati na Evrobasket! Stanje srpskog fudbala zabrinjavajuće nakon poraza zvezde od pafosa: Klubovi iz Finske i Andore zaradile više isti broj bodova kao naši predstavnici!
Hot sport pre 10 minutajoš 37 povezanih

Oglasio se Vučić! Ovaj datum je ključan za sve građane Srbije, stižu VELIKE PROMENE
Telegraf pre 49 minutajoš 20 povezanih