Повезане вести
Корона вирус и сурогат мајчинство: "Мој син је рођен пре седам недеља, а ја не могу да га видим"
Радио 021 19.05.2020
Сурогат мајчинство доживљава праву кризу због пандемије, јер парови не могу да донесу новорођенчад кући. Флавија и Хозе чекају у Аргентини већ више од седам недеља да сретну своју дугоочекивану бебу, рођену у Украјини током… »
Корона вирус и сурогат мајчинство: „Мој син је рођен пре седам недеља, а ја не могу да га видим“
Телеграф 19.05.2020
Сурогат мајчинство доживљава праву кризу због пандемије, јер парови не могу да донесу новорођенчад кући. Флавија и Хозе чекају у Аргентини већ више од седам недеља да сретну своју дугоочекивану бебу, рођену у Украјини током… »
Корона вирус и сурогат мајчинство: „Мој син је рођен пре седам недеља, а ја не могу да га видим“
Данас 19.05.2020
Кад је Флавија Лаворино одлучила да добије бебу путем сурогат мајчинства, потражила је Украјину на мапи и израчунала удаљеност. Буенос Аирес, у Аргентини, од украјинског главног града Кијева дели неких 12.800 километара. „Било… »
BBC News 19.05.2020
Вести дана »
Данас почиње пријава за легализацију објеката! Ко закасни, ризикује да му држава узме некретнину
Каматица пре 39 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Радио сто плус пре 34 минутајош 14 повезаних
Страшни Јокић стао на корак од трипл-дабла, али фантастичном партијом срушио шарлот! Србин и Канађанин направили шоу, са 62 поена угасили ривала!
Курир пре 54 минутајош 17 повезаних
(Видео) Небо изнад Камбоџе гори након провокација, Тајланд извео ваздушни напад
Дневник пре 14 минутајош 10 повезаних
Ако се "машина" циклона смири у Америци, у Србију долази ледени удар! Од ове крсне славе креће ледена зима
Ало пре 9 минутајош 9 повезаних