Povezane vesti
Zvezda Premijer lige odbija da igra - Dini: Izgubio sam oca, dedu, pradedu, ne želim još nekoga, to mi je puno važnije od par…
Sportski žurnal 19.05.2020
Posle SAD, Velika Britanija je najteže pogođena zemlja korona virusom. Danas se vraća Premijer liga, za početak s treninzima, a prvi mečevi predviđeni su za 12. jun. Ipak, pitanje je na koga će klubovi moći da računaju. Pojedini igrači istakli su da im… »
Zar treba da zarazim sina? Izgubio sam već mnogo ljudi do kojih mi je stalo
Mozzart sport 19.05.2020
Troj Dini žestoko protiv nastavka Premijer lige. Premijer liga nikako da usaglasi datum nastavka sa merama Vlade. Sigurno je da najatraktivnija liga na svetu neće početi pre 12. juna. Situacija na Ostrvu je poprilično teška, i Engleska je jedno od… »
Napadač odbija povratak: Neću da donesem virus u kuću!
Nova 19.05.2020
Premijerligaški klubovi bi u utorak trebalo da nastave sa treninzima, ali je glas protiv toga podigao fudbaler Votforda Troj Dini. Prvi napadač te ekipe je rekao da ne želi da se javi na trening. “Dovoljno je da samo jedan od nas bude zaražen. Ja ne… »
Vesti dana »
Kandidati Studentske liste: Da li će naprednjaci zapaliti Niš kao što su Rimljani Kartaginu?
Serbian News Media pre 31 minutajoš 37 povezanih
Skupština Beograda usvojila 43 tačke dnevnog reda, opozicija traži raspravu o odgovornosti Šapića
Serbian News Media pre 21 minutajoš 47 povezanih
Studenti u blokadi najavili za sutra okupljanje ispred RIK-a, zbog odluke o glasanju dijaspore
Nova pre 4 satijoš 9 povezanih