Повезане вести
Новак да игра за репрезентацију Монака? "То сам чуо од њега лично!"
Мондо 19.05.2020
Француз тврди да је то чуо лично од најбољег играча на свету. Узалуд се нада... Француз тврди да је то чуо лично од најбољег играча на свету. Узалуд се нада... Новак Ђоковић је више од деценије лидер Дејвис куп репрезентације… »
Погрешно протумачено - Новак рекао да би играо за другу репрезентацију?
Спортске.нет 19.05.2020
Невероватна изјава долази из Монте Карла. Некадашњи француски тенисер Бенжамен Балере је открио шта му је Новак Ђоковић говорио својевремено. Истакао је то за француски "Л'екип". "Новак ми је лично рекао да би се придружио нашем… »
Шокантна изјава продрмала свет! Новак Ђоковић жели да игра за репрезентацију Монака!
Спортал блиц 19.05.2020
Промена националног дреса се не виђа често у тенису, али ипак... Бенжамен Балере, бивши тенисер из Монака, открио је нешто што је протресло све љубитеље тениса. му је рекао да би волео да игра за тениску репрезентацију Монака… »
Тениска трансфер бомба: ‘Ђоковић ми је лично рекао је хтео да игра за Дејвис куп селекцију Монака’
Хот спорт 19.05.2020
Тренутно најбољи тенисер света својевремено је могао да носи други ‘дрес’, тако бар тврди тенисер из Монака. Некадашњи тенисер из Монака Бенџамен Балере открио је да му је Новак Ђоковић рекао да би заиграо за селекцију Монака… »
“Новак је рекао да би се придружио Дејвис куп тиму Монака”
Нова 19.05.2020
Бивши тенисер из Монака Бенжамен Балере је рекао да му је Новак Ђоковић лично рекао да би се придружио за Дејвис куп репрезентацији те државе. Најбољи играч света има пребивалиште у Кнежевини од 2007. године и активан је у… »
Вести дана »
Тешка несрећа код Суботице: Срушио се Пипер ПА-38, једна особа погинула
Аеро.рс пре 1 сатјош 55 повезаних
Сат времена трајала блокада аутобуске станице у знак подршке Јаћимовићу
Прокупље пресс пре 45 минутајош 62 повезане
Фискални савет: Најважније очување стабилности, стратегија одговорила том задатку
Еуроневс пре 8 сатијош 19 повезаних