Povezane vesti
Pao ruski vojni helikopter, poginuli svi članovi posade
Nova 20.05.2020
Helikopter Mi-8 ruske vojske srušio se na širem području Moskve, saopštilo je tamošnje Ministarstvo odbrane i dodalo da je posada poginula, ali se ne navodi broj ljudi u letelici. Sputnjik javlja da su u letelici nastradale tri osobe, koliko ih je bilo… »
Tragedija u Rusiji: Pao vojni helikopter, svi članovi posade poginuli
Blic 19.05.2020
Ruski vojni helikopter MI-8 srušio se večeras oko 19 sati u naselju Klin u Moskovskoj oblasti. Svih troje članova posade je poginulo, potvrdilo je Ministarstvo odbrane Rusije, javlja TASS. Prema preliminarnim podacima, sumnja se da bi uzrok nesreće mogao… »
Pad ruskog vojnog helikoptera kod Moskve, posada poginula
Danas 19.05.2020
Helikopter Mi-8 ruske vojske srušio se na širem području Moskve, saopštilo je večeras tamošnje Ministarstvo odbrane i dodalo da je posada poginula ali se ne navodi broj ljudi u letelici. „Posada je poginula od povreda dobijenih prilikom prinudnog… »
Vesti dana »
Belgijski ministar odbrane Trampu: Ne dirajte Đorđu Meloni, ona je kraljica evropske desnice
NIN pre 7 minutajoš 25 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 8. jul: Sutra prolazno naoblačenje sa kišom
Serbian News Media pre 1 satjoš 44 povezane
Predsednik ukrajinske Rade zloupotrebio gostoprimstvo Srbije, Vučić mu odgovorio
Sputnik pre 22 minutajoš 21 povezana
Više javno tužilaštvo negira da je spise predmeta koji se odnose na Veselina Milića prosledilo Prvom tužilaštvu
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
U Skupštini nastavljena rasprava, poslanici postavljali pitanja o Torlaku i pritisku na zaposlene u prosveti
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane