Povezane vesti
Grad protutnjao centrom Arilja, nekoliko sela bilo na udaru oluje (FOTO) (VIDEO)
RINA 20.05.2020
Arilje - Noćas oko tri sata, jako nevreme praćeno kišom i gradom koji je najpre bio veličine oraha a zatim lešnika zahvatilo je sam centar Arilja i nekoliko okolnih sela.… »
Grad obrao voćnjake i useve: Pogledajte katastrofu uživo
Telegraf 20.05.2020
Opustošena sela. Noćas oko tri sata, jako nevreme praćeno kišom i gradom koji je najpre bio veličine oraha, a zatim lešnika zahvatilo je mnoge gradove i sela u Srbiji. Materijalna šteta je velika, a najgore su prošli poljoprivrednici. Naš… »
Jako nevreme sa gradom protutnjalo noćas kroz Arilje i okolna sela: Ulice se bele kao usred zime
Telegraf 20.05.2020
RHMZ je i za danas najavio nove nepogode. Noćas oko tri sata, jako nevreme praćeno kišom i gradom koji je najpre bio veličine oraha, a zatim lešnika zahvatilo je sam centar Arilja i nekoliko okolnih sela. - Još uvek ne znamo kuda je protutnjela… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 2 satajoš 4 povezane

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Poginuli bračni par i još jedna osoba: Detalji stravičnog sudara kod Melenaca: Dva automobila potpuno izgorela, traktor smrskan, oglasio se i MUP (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 2 satajoš 2 povezane