Povezane vesti
Vesić: Spomenik Stefanu Nemanji trebalo bi uskoro da stigne iz Rusije
N1 Info 20.05.2020
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da je temelj za budući spomenik Stefanu Nemanji na Savskom trgu završen, a sam spomenik iz Rusije trebalo bi uskoro da stigne. Kada je reč o radovima na Savskom trgu, čitava rekonstrukcija trebalo… »
Stiže spomenik Stefanu Nemanji: Biće visok 23 metara
Nova 20.05.2020
Savski trg sa spomenikom Stefanu Nemanji trebalo bi da bude završen u drugoj polovini septembra, najavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. Spomenik će, kaže Vesić, biti visok 23 metra, što je visina sedmospratnice. Naveo je da… »
Vesić: Spomenik Stefanu Nemanji, visok 23 metra, uskoro stiže iz Rusije, Savski trg gotov u septembru
Blic 20.05.2020
Temelj za budući spomenik Stefanu Nemanji na Savskom trgu je završen, a sam spomenik iz Rusije trebalo bi da pristigne u najskorijem mogućem roku. Kada je reč o radovima na Savskom trgu, čitava rekonstrukcija trebalo bi da bude završena u drugoj… »
Vesti dana »

Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenje, ne i zvučni top
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Prosvetari ispred RTS: "Slogan 'Vaše pravo da znate sve' se sveo na gorku realnost da ne znamo ništa"
Novi magazin pre 1 satjoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 4 satijoš 12 povezanih

"Zabolela me cela glava, supruga molila ljude za skener": Andrija ni u najtežim trenucima nije hteo sažaljenje
Mondo pre 21 minutajoš 42 povezane