Povezane vesti
"Neću se udati u opštini i imati kumu": Pevačica se pohvalila vereničkim prstenom, a onda šokirala: "Možda se na venčanju…
Blic 20.05.2020
Pevačica Vanja Mijatović pre nekoliko dana se verila za svog partnera Aleksandra, a za „Blic“ je otkrila detalje samog čina. - Slavili smo godišnjicu našeg zabavljanja. On je otišao na kafu i rekao zovi me kad budeš bila spremna. Tu sam spremala… »
Vanja Mijatović pokazala verenički prsten! Otkrila sve detalje veridbe, pa priznala: Ne znam ni kumu da li ću imati!
Kurir 20.05.2020
Pevačica Vanja Mijatović nedavno se verila, a od tog trenutka - skupoceni prsten sa ruke ne skida. "Slavili smo godišnjicu našeg zabavljanja i onda smo krenuli u moj omiljeni grčki restoran. Pre toga sam se spremala, šminkala, tuširala, kosu prala i sve… »
Vesti dana »
Krah pregovora u Islamabadu: Tramp menja strategiju i prebacuje loptu u dvorište Teherana
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih
Đedović Handanović: Očekujem da do kraja nedelje imamo 90 odsto usaglašenih stavova sa MOL-om
Forbes pre 14 minutajoš 15 povezanih
Na Kopaoniku sneg i nula stepeni, u Zrenjaninu sunčano i 14 stepeni Celzijusa
RTV pre 4 minutajoš 18 povezanih
Crvena zvezda od najave F4 do neslavne reprize: Da li smo ovaj film već gledali ili postoji plan za trofeje?
Mondo pre 58 minutajoš 20 povezanih
Stravičan pad Viktora Vembanjame: Dva puta udario glavom u parket i pao u nesvest
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih