Povezane vesti
Štambuk veruje da je Harahvatia u staroj Persiji hrvatska pradomovina
RTV 21.05.2020
ZAGREB - Hrvatski ambasador u Iranu Drago Štambuk kaže da je sklon verovanju da je u staroj Persiji bila hrvatska pradomovina. "Na temelju velikog broja odnedavno dostupnih izvora i činjenica, sklon sam verovanju da je u staroj Persiji bila hrvatska… »
Hrvatski ambasador: Verujem da je Iran pradomovina Hrvata. Zvala se Harahvatija
Telegraf 21.05.2020
On kaže da se ta pradomovina zvala Harahvatija. Hrvatski ambasador u Iranu Drago Štambuk rekao je da je sklon verovanju da je u staroj Persiji bila hrvatska pradomovina. - Na temelju velikog broja odnedavno dostupnih izvora i činjenica, sklon sam… »
Hrvati potiču iz "Bele Indije"? Pradomovina naših komšija je između Irana i Avganistana
Alo 21.05.2020
Hrvatski ambasador u Iranu Drago Štambuk rekao je da je sklon verovanju da je u staroj Persiji bila hrvatska pradomovina. „Na temelju velikog broja odnedavno dostupnih izvora i činjenica, sklon sam verovanju da je u staroj Persiji bila . Zvala se… »
Vesti dana »
N1 u Budimpešti: Mađarski javni servis nije ni objavio izjavu Petera Mađara kad je proglasio pobedu
N1 Info pre 29 minutajoš 103 povezane
(VIDEO) Balint Pastor i Elvira Kovač u Budimpešti na dan izbora: Rezultate ne žele da komentarišu
N1 Info pre 2 satajoš 31 povezana
Azijska tržišta u crvenom: Ovaj indeks najgore prošao, pao za gotovo 2%
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Rajaković ostvario istorijski plasman u plej-of NBA: „Uspesi srpske košarke su zaslužni za moju poziciju“
Nedeljnik pre 24 minutajoš 56 povezanih
UKC Niš: Devojka povređena u udesu kod Aleksinca još uvek životno ugrožena
Beta pre 14 minutajoš 19 povezanih