Povezane vesti
Štambuk veruje da je Harahvatia u staroj Persiji hrvatska pradomovina
RTV 21.05.2020
ZAGREB - Hrvatski ambasador u Iranu Drago Štambuk kaže da je sklon verovanju da je u staroj Persiji bila hrvatska pradomovina. "Na temelju velikog broja odnedavno dostupnih izvora i činjenica, sklon sam verovanju da je u staroj Persiji bila hrvatska… »
Hrvatski ambasador: Verujem da je Iran pradomovina Hrvata. Zvala se Harahvatija
Telegraf 21.05.2020
On kaže da se ta pradomovina zvala Harahvatija. Hrvatski ambasador u Iranu Drago Štambuk rekao je da je sklon verovanju da je u staroj Persiji bila hrvatska pradomovina. - Na temelju velikog broja odnedavno dostupnih izvora i činjenica, sklon sam… »
Hrvati potiču iz "Bele Indije"? Pradomovina naših komšija je između Irana i Avganistana
Alo 21.05.2020
Hrvatski ambasador u Iranu Drago Štambuk rekao je da je sklon verovanju da je u staroj Persiji bila hrvatska pradomovina. „Na temelju velikog broja odnedavno dostupnih izvora i činjenica, sklon sam verovanju da je u staroj Persiji bila . Zvala se… »
Vesti dana »

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 2 satajoš 21 povezana

Prognoza vremena za 13. septembar: Sunčano i toplo, u nedelju stiže kiša i osveženje
Glas juga pre 1 satjoš 14 povezanih

Ponoš o sankcijama i vojnoj paradi: “Nervozna reakcija režima na predlog sankcija, miris tenkova neće prikriti raspad sistema”
Serbian News Media pre 44 minutajoš 6 povezanih

AP: Sve veći protesti postavljaju do sad najveću pretnju srpskom populističkom predsedniku
Radio sto plus pre 14 minutajoš 5 povezanih