Povezane vesti
Štambuk veruje da je Harahvatia u staroj Persiji hrvatska pradomovina
RTV 21.05.2020
ZAGREB - Hrvatski ambasador u Iranu Drago Štambuk kaže da je sklon verovanju da je u staroj Persiji bila hrvatska pradomovina. "Na temelju velikog broja odnedavno dostupnih izvora i činjenica, sklon sam verovanju da je u staroj Persiji bila hrvatska… »
Hrvatski ambasador: Verujem da je Iran pradomovina Hrvata. Zvala se Harahvatija
Telegraf 21.05.2020
On kaže da se ta pradomovina zvala Harahvatija. Hrvatski ambasador u Iranu Drago Štambuk rekao je da je sklon verovanju da je u staroj Persiji bila hrvatska pradomovina. - Na temelju velikog broja odnedavno dostupnih izvora i činjenica, sklon sam… »
Hrvati potiču iz "Bele Indije"? Pradomovina naših komšija je između Irana i Avganistana
Alo 21.05.2020
Hrvatski ambasador u Iranu Drago Štambuk rekao je da je sklon verovanju da je u staroj Persiji bila hrvatska pradomovina. „Na temelju velikog broja odnedavno dostupnih izvora i činjenica, sklon sam verovanju da je u staroj Persiji bila . Zvala se… »
Vesti dana »
Studenti ostavili džakove para ispred RTS-a i tražili izvinjenje od Vučića: U Dnevniku dva minuta posvećena protestu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Odbijen zahtev za ukidanje pritvora osumnjičenom u slučaju kanal Ibar-Lepenac
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Kapiten postigao kapitensku trojku u Berlinu: “Mora da se rilja, nije sve med i mleko”
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
"Opremljen u fulu!" Policija upala u stan Novopazarca, pa pronašla blago - odmah mu stavljene lisice na ruke!
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane