Povezane vesti
Kovačević nemilosrdan prema Vučiću: Najveći gorki plod u ovoj zemlji trenutno na čelu države! On je koren svi zala!
Pravda 21.05.2020
Dramski pisac Siniša Kovačević izjavio je da je „najveći ‘gorki plod’ u ovoj zemlji trenutno na čelu države“ i da misli da je on koren svih zala i da od njega potiču i raskol i stega i šančenje i ukopavanje jednih naspram drugih. “Da li mislite da bi se… »
Kovačević: Vučića je moguće pobediti bojkotom izbora
Nova 21.05.2020
Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević izjavio je da je trenutno nemoguće zamisliti da predsednik Srbije Aleksandar Vučić izgubi na izborima koje organizuje, ali da ga je bojkotom izbora moguće pobediti. “Ostavljen da na izborima izađe sam sa… »
Kovačević: Ovog trenutka nemoguće da Vučić izgubi izbore koje on organizuje
Novi magazin 21.05.2020
Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević izjavio je da je trenutno nemoguće zamisliti da predsednik Srbije Aleksandar Vučić izgubi na izborima koje organizuje, ali da ga je bojkotom izbora moguće pobediti. "Ostavljen da na izborima izađe sam sa… »
Kovačević: Najveći ‘gorki plod’ u ovoj zemlji trenutno na čelu države
Danas 21.05.2020
Dramski pisac Siniša Kovačević izjavio je u intervjuu u današnjem izdanju lista „Vreme“ da je „najveći ‘gorki plod’ u ovoj zemlji trenutno na čelu države“ i da misli da je on koren svih zala i da od njega potiču i raskol i stega i šančenje i ukopavanje… »
Kovačević: Moguće je Vučića pobediti bojkotom izbora
N1 Info 21.05.2020
Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević izjavio je da je trenutno nemoguće zamisliti da predsednik Srbije Aleksandar Vučić izgubi na izborima koje organizuje, ali da ga je bojkotom izbora moguće pobediti. "Ostavljen da na izborima izađe sam sa… »
Vesti dana »

Ekonomisti o predstavljenim merama: Efekat može biti ogroman, prvi put je obuhvaćen ceo lanac snabdevanja
Euronews pre 13 minutajoš 76 povezanih

Narodna banka Srbije nalaže povoljnije kredite za građane sa primanjima do 100.000 dinara
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 35 povezanih

Zašto Putin nije spreman da se sastane sa Zelenskim, a možda nikada i neće
NIN pre 2 satajoš 31 povezana