Povezane vesti
Protesti, sukobi i bageri: Kako je rušenje Narodnog pozorišta podelilo Albaniju
BBC News 21.05.2020
Zgrada Narodnog pozorišta u centru Tirane, izgrađena tik pred izbijanje Drugog svetskog rata, srušena je proteklog vikenda posle višegodišnje borbe. Glumica Juli Emiri je noć između 16. i 17. maja, kao i mnoge pre toga, provela u zgradi Narodnog… »
Radio 021 21.05.2020
Zgrada Narodnog pozorišta u centru Tirane srušena je proteklog vikenda posle višegodišnje borbe. Getty Images Napeto je bilo proteklih dana u Tirani. Glumica Juli Emiri je noć između 16. i 17. maja, kao i mnoge noći pre toga, provela u Narodnom pozorištu… »
Danas 21.05.2020
Glumica Juli Emiri je noć između 16. i 17. maja, kao i mnoge noći pre toga, provela u Narodnom pozorištu u Tirani. Međutim, nije se baš naspavala. „Oko pola pet ujutru čula sam nečiji vrisak i odmah sam znala o čemu se radi – došla je policija“, priseća… »
Vesti dana »

"Nadam se da vas nisam razočarao" Prva Gastozova izjava nakon pobede u "Eliti 8": Znate šta su bile moje želje
Kurir pre 25 minutajoš 36 povezanih

Ena Čolić se guši u suzama zbog Zlatinih reči: "Mora da ima granicu!" Ima zahtev za nju, pomenula i svadbu
Telegraf pre 3 satajoš 13 povezanih

(Mape) spremite se, stiže pakao! Rhmz izdao posebno upozorenje za Beograd: Srbija na udaru vreline, zna se tačan datum kada jača hladni front
Blic pre 15 minutajoš 5 povezanih