Povezane vesti
Protesti, sukobi i bageri: Kako je rušenje Narodnog pozorišta podelilo Albaniju
BBC News 21.05.2020
Zgrada Narodnog pozorišta u centru Tirane, izgrađena tik pred izbijanje Drugog svetskog rata, srušena je proteklog vikenda posle višegodišnje borbe. Glumica Juli Emiri je noć između 16. i 17. maja, kao i mnoge pre toga, provela u zgradi Narodnog… »
Radio 021 21.05.2020
Zgrada Narodnog pozorišta u centru Tirane srušena je proteklog vikenda posle višegodišnje borbe. Getty Images Napeto je bilo proteklih dana u Tirani. Glumica Juli Emiri je noć između 16. i 17. maja, kao i mnoge noći pre toga, provela u Narodnom pozorištu… »
Danas 21.05.2020
Glumica Juli Emiri je noć između 16. i 17. maja, kao i mnoge noći pre toga, provela u Narodnom pozorištu u Tirani. Međutim, nije se baš naspavala. „Oko pola pet ujutru čula sam nečiji vrisak i odmah sam znala o čemu se radi – došla je policija“, priseća… »
Vesti dana »

"Neću ovo preživeti, ode moja: Mama..." Jauci i plač odzvanjali bolnicom u Sremskoj Mitrovici, doktori ukazivali pomoć na hodnicima: "Ovako nešto ne pamtimo"
Blic pre 13 minutajoš 14 povezanih

U Srbiji danas uglavnom oblačno, posle podne razvedravanje: Temperature do 17 stepeni
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih

Ana Trišić Babić biće predložena za v.d. predsednika Republike Srpske
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih

Tramp: Rekao sam Zelenskom, vreme je da se zaustavi ubijanje i postigne dogovor
RTS pre 3 minutajoš 6 povezanih

Na današnji dan: Počela izgradnja Petrovaradinske tvrđave, Tadić i Dačić potpisali deklaraciju o pomirenju
Radio 021 pre 38 minutajoš 3 povezane