Повезане вести
Савићевић: Нема простора за мућке, нећемо ширити лигу
Нова 21.05.2020
Дејан Савићевић, председник Фудбалског савеза Црне Горе, донео је одлуку да лига не буде проширена, односно да остане десет екипа у тамошњем елитном рангу. За разлику од српске Суперлиге, која ће од наредне сезоне, уместо 16… »
Дејо одлучио, Црна Гора неће као Србија: "Нема простора за мућке"
Спортске.нет 21.05.2020
ФСЦГ донео одлуку. Фудбалски савез Црне Горе је донео одлуку да се лига не проширује, односно да остане десет екипа у најјачем рангу. То је потврдио и Дејан Савићевић. "Док сам ја председник савеза, лига се неће ширити. Садашњи… »
Дејо Савићевић: Ми нећемо као Србија, овако је мање мућки!
Мондо 21.05.2020
Председник ФСЦГ каже да је то једна од бољих одлука у црногорском фудбалу. Председник ФСЦГ каже да је то једна од бољих одлука у црногорском фудбалу. Фудбалски клубови у Србији су прошле седмице решили како ће окончати сезону -… »
Савићевић: Проширење лиге – никад више
Моззарт спорт 21.05.2020
„У овом формату мање има простора за мућке“, каже први човек ФСЦГ. На Балкану сваки фудбалски савез тера своју политику. Србија се определила за наставак сезоне и проширење лиге, у БиХ се готово сигурно неће играти овог лета… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО „Ово је ствар људскости. Ноћи су тешке и хладне, али издржаћемо“: Нишки студенти спавају у шатору испред Скупштине, подршку Дијани Хрки пружа и велики број средњошколаца
Нова пре 1 минутјош 46 повезаних
Нове максималне цене горива у Србији и глобалне промене на тржишту нафте
Наслови.аи пре 37 минутајош 44 повезане
Новак пожурио да би гледао Партизан: Морао сам да останем фокусиран и смирен
Спортски журнал пре 30 минутајош 46 повезаних