Povezane vesti
"Ugasio sam ga što se tiče zdravlja": Đorđe David otišao na kontrolu kod lekara, a onda su ga sačekale loše vesti
Blic 21.05.2020
Popularni pevač Đorđe David danas je u toku dana bio na kontroli, međutim nove vesti mu se nisu dopale. Naime, njemu su lekari produžili nošenje gipsa na nozi. - Bio sam na kontroli danas. Još malo ćemo gipsa držati na nozi. Razmišljam da li da… »
Ugasio sam što se tiče zdravlja: Đorđe David bio na kontroli
Nova 21.05.2020
Popularni roker i član žirija "Zvezda Granda", Đorđe David, danas je u toku dana bio na kontroli zbog povrede noge koju je nedavno doživeo. Međutim, poseta lekaru nije protekla onako kako se nadao. Naime, lekari su mu produžili nošenje gipsa na… »
Da li da pucam sebi u čelo ili ne?! Đorđe David posle kontrole: Ove godine sam ga ugasio što se tiče zdravlja! (video)
Kurir 21.05.2020
Đorđe David oglasio se putem društvene mreže Instagram odmah nakon kontole, na koj uje, po svemu sudeći, otišao ne bi li doznao do kada će nositi gips. Vesti koje je čuo, međutim, nimalo mu se nisu dopale. "Bejah na kontroli danas. Još malo… »
Vesti dana »
Osvrt na decembar: Studenti i blokade fakulteta, (ne)ispunjeni zahtevi, presude za ubistva u Ribnikaru, Malom Orašju i Duboni (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 18 minutajoš 39 povezanih
Plenum studenata FDU: Naši transparenti brzo skinuti, umesto njih govor mržnje
Danas pre 9 satijoš 29 povezanih
Hitno se oglasio RHMZ! Opasna pojava za doček Nove godine, poznato i šta nas čeka u 2025.
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih
Apelacioni sud u Nišu ukinuo rešenje o potvrđivanju optužnice za smrt Danke Ilić
Beta pre 8 satijoš 26 povezanih