Повезане вести

Да ли да пуцам себи у чело или не?! Ђорђе Давид после контроле: Ове године сам га угасио што се тиче здравља! (видео)

Да ли да пуцам себи у чело или не?! Ђорђе Давид после контроле: Ове године сам га угасио што се тиче здравља! (видео)

Курир 21.05.2020
Ђорђе Давид огласио се путем друштвене мреже Инстаграм одмах након контоле, на кој ује, по свему судећи, отишао не би ли дознао до када ће носити гипс. Вести које је чуо, међутим, нимало му се нису допале. "Бејах на контроли… »
Угасио сам што се тиче здравља: Ђорђе Давид био на контроли

Угасио сам што се тиче здравља: Ђорђе Давид био на контроли

Нова 21.05.2020
Популарни рокер и члан жирија "Звезда Гранда", Ђорђе Давид, данас је у току дана био на контроли због повреде ноге коју је недавно доживео. Међутим, посета лекару није протекла онако како се надао. Наиме, лекари су му продужили… »
"Угасио сам га што се тиче здравља": Ђорђе Давид отишао на контролу код лекара, а онда су га сачекале лоше вести

"Угасио сам га што се тиче здравља": Ђорђе Давид отишао на контролу код лекара, а онда су га сачекале лоше вести

Блиц 21.05.2020
Популарни певач Ђорђе Давид данас је у току дана био на контроли, међутим нове вести му се нису допале. Наиме, њему су лекари продужили ношење гипса на нози. - Био сам на контроли данас. Још мало ћемо гипса држати на нози… »

Вести дана »