Повезане вести
Јоаникије: Кроз маркете прође 10.000 људи, а верницима не дају да уђу у храм
Н1 Инфо 21.05.2020
Епископ будимљанско-никшићки Јоаникије поручио је да не види разлог да се литије не обнове, чим то буде могуће. Он је истакао да црква не жели да крши правила, али не може да допусти да се на другим местима окупљају хиљаде… »
Јоаникије: Чим буде могуће обновићемо литије
РТВ 21.05.2020
ПОДГОРИЦА - Епископ будимљанско-никшићки СПЦ Јоаникије поручио је данас путем онлине литије да не види разлог да се литије не обнове чим то буде могуће. "Ми наравно не желимо да кршимо правила, али не можемо да допустимо да се… »
Владика Јоаникије: Чим буде могуће обновићемо литије /видео/
Спутник 21.05.2020
Епископ будимљанско-никшићки Јоаникије поручио је да не види разлог да се литије у Црној Гори не обнове чим то буде могуће. „Ми наравно не желимо да кршимо правила али не можемо да допустимо да се на другим местима скупља… »
Владика Јоаникије: Чим буде могуће обновићемо литије
РТС 21.05.2020
Епископ будимљанско-никшићки СПЦ Јоаникије путем онлајн литије поручио је да не види разлог да се литије не обнове чим то буде могуће, преноси РТЦГ. "Ми наравно не желимо да кршимо правила, али не можемо да допустимо да се на… »
Вести дана »

Нестабилно време у Србији са кишом, пљусковима, грмљавином и упозорењима РХМЗ
Наслови.аи пре 43 минутајош 33 повезане

Финале Евробаскета 2025: Немачка и Турска за злато, Грчка и Финска за бронзу
Наслови.аи пре 22 минутајош 17 повезаних

"Мали део трактора је небитан": Министар Гламочић о најављеном протесту пољопривредника у Новом Саду
Н1 Инфо пре 1 сатјош 5 повезаних

Мојсиловић: Не застрашујемо грађане и не претимо суседима војном парадом
Бета пре 42 минутајош 9 повезаних